Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי קיבל לא מזמן הודעה שהוגשו נגדו תלונות בגין הטרדה מינית במהלך שירות מילואים בשנה שעברה. מהיכרותי את האיש ואת אופי שירות המילואים והתנאים שם, אני נוטה להאמין שמדובר באי הבנה, אבל אני לא השופט כאן.

כרגע העניין נמצא אצל קצין בודק, אבל עשוי להסלים.

ההמלצה הכי חמה שהייתה לי אליו הייתה לקחת עו"ד פרטי, ולא להסתמך על הפרקליטות. למישהו יש המלצה על עו"ד כזה?

תודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכון, אבל אפשר לקבל המלצות ולבדוק אותן לגופן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש עו"ד מצויין בתחום הפלחילי בשם ליאור אפשטיין. הוא ייצג בין השאר את מפעילי ספינות הקזינו באילת ואת העיתונאי אדם שוב.

לא הלכתי איתו לידיון משפטי אבל התייעצתי איתו והוא אדם חריף ובעל מקצוע טוב (הכרתי את אבא שלו שעבד אצלנו כשהייתי ילד והגעתי אליו בעקבות המלצה של העו"ד שלי לקבלת ייעוץ בתיק מורכב שהיה לנו).

הוא יושב בדרך פ"ת ולמשרד קוראים נאור-אפשטיין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ילדים, זה באמת בשביל חבר לא בשבילי. אני לא עושה מילואים :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...