Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא שלי כבר הסיק מסקנות, והודיע לי שכשיזדקק, נביא לו מטפלת בת 20 הוא בטוח שהוא יסתדר איתה ? אולי קצת יותר מבוגרת ? ולא מטפל, ונשים מצלמות. הוא רק ביקש שאם הוא ישלח לה ידיים, נתעלם, כי בכל זאת הוא זקן וצריך לרחם עליו.

בגלל זה צריך לא להתעלם :lol:

ולאלעד , אם אתה לא מכיר מכוניות ,ואתה אדם שנמצא בחברה חרדית ששם אנשים ישרים כסרגל , והמתדלק אומר לך שהמכונית אוטוטו הולכת , אז אם המכונית גם לא שלך , אתה בוודאי תשלם מה שידרש , אם המכונית שלך אולי תלך מיידית למוסך , אלא אם כן אתה ממהר . אבל זו בהחלט התנהגות רגילה להם . אתה פשוט לא מכיר את האנשים האלו (אתה רואה את הלבוש, ואת הסטיגמות , אבל אתה לא מבין בהם כלום ). והאנשים בתחנת דלק הזו יודעים את זה כמו כול מי שנחשף המון זמן לחברה חרדית , והם מנצלים את זה . אני בטוח שבשום תחנה אחרת לא היו חולמים על סכום אדיר כזה , רק שם הם יכלו לחלום וגם לבצע

בברכה יהודה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלטורת התוספים והשמנים ונוזלי קירור ונוזל בלמים ונוזל לגיר.

לא יאומן כמה פתים יש במדינה הזאת.

תחנות דלק וייצור כסף, אחד הם..

מה יהיה הסוף איתם?

פורסם

מה נראה לכם יסגר עם התחנה ? היא תעבור בעלים ? יבטלו אותה ?

לגבי הוידאו על הקשיש, ממש רציתי להיכנס למסך לתת לבחור מכות וחזור :lol: קצת דימיוני אבל ממש הרגיז אותי !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הוא רשם "עבדתי" לא מחייב שהוא שותף ... יכול להיות שהוא יצא רק בגלל זה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
הוא רשם "עבדתי" לא מחייב שהוא שותף ... יכול להיות שהוא יצא רק בגלל זה .

יעקב

מה זה משנה? הוא לא דיווח על כך לרשויות.

יכול היה להיות שאם הוא היה אומר משהו כמו 1000+ לקוחות לא היו מוצאים כל-כך הרבה כסף על כלום.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

זה רק מעלה את החשק לחכות שיבוא אלייך מתדלק לשאול אם לבדוק שמן, ואז לשחק אותה ראש קטן "וואלה חסר? מה הרבה? לא מבין בזה" ובמידה ויגיד כן, לצאת מהאוטו ולבדוק בעצמך ולתפוס אותו על חם...

פורסם

קודם כל, לצערי הרב כולבוטק באמת הידרדרו, לא שהחשיפה שלהם לא חשובה אבל באמת תחקיר על מטפל מכה לא ממש שקול לרמאויות בקנה מידה ארציות שהיו בעבר (כמו שינוי התאריכים).

לפני שבועיים בערך הייתה תוכנית שלמה על הפרס של הישרדות - שכל תכליתה היה לעקוץ את ערוץ 10 המתחרים ...

בקשר לדלק, רק פעם אחת הצליחו לרמות אותי, זה היה בפז סיירים, המתדלק אמר שחסר לי שמן ואמרתי בסדר. מבלי שרציתי הוא מילא שמן ושהתלוננתי הוא אמר - אמרת בסדר.

מאז ששואלים אותי אם לבדוק דלק אני אומר כן, אבל אף פעם לא ממלא. בייננו, רוב הזמן זה רמאות על הגבול החוקי, בזמנו היה רמאות נוספת שהביאו ללקוח רק חצי מיכל שמן וככה המתדלק הרוויח על מיכלים שהוא חילק לשניים וגבה עליהם מחיר מלא. לא יודע כמה זה נפוץ כיום...

פורסם

צפיתי בכתבה ששודרה מאוד איכזב אותי לראות את שהתרחש בפז יציב, שהיא תחנה של הרשת.

מאוד משמח אותי לא להיות שותפה ולא להיות חלק מהרשת ולעבוד תחת הנהלה פרטית שלא דוחקת בעובדים ולא גורמת נזקים ללקוחותיה.

ל'

פז.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...