Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבד ניתן לעשות זאת , למרות שאם אתה שואל איפה זה נמצא אז כניראה שאתה צריך ללכת למוסך לעשות זאת.

וכן , צריך להוריד ראש מנוע על מנת להחליף אותם .

פורסם

ידידי שלום,

לא חייבים להוריד את הראש מנוע אבל זה טיפה מסבך את העיניינים...

צריך קמפרסור (אבדוק אם חובה),

צריך להביא כל בוכנה בתורה לנקודה מתה עליונה (שלאחר הורדת הקפיץ מהשסתום הוא לא ייפול לצילינדר),

וצריך מכווץ קפיצי שסתומים חיצוני (או אילתור כלשהו),

כל השאר לא שונה ולא מסובך,

אלעד.

פורסם

Elad_y

לא מדויק

על מנת לבצע את התהליך שאתה מציין יש להוריד את הפסנתר.

הברגים שמורידים את הפסנתר הם גם ברגי ראש המנוע(חלק מהם).

פתיחתם מחייבת החלפת אטם ראש.

קצת חפרי מה שאתה מציע.

לפתוח ברגי ראש על מנת להוציע גומיות שסתומים ואז להחזירם לאחר שהאטם נפרץ כבר?!

לפעמים מחזיק ולפעמים לא.

כך הבנתי משירשורים השונים בנושא.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אצלי ב 1.6 החליפו בלי להוריד ראש. זה נכון שלא בדקתי(איך אני בודק?) אם הכל בסדר אפילו שאלתי על זה בפורום אבל אם אחרי הורדת הפסנתר מחזירים את הברגים ומהדקים לפני הכנסת לחץ מהקומפרסור למה שה אטם ראש ייפרץ?

נ.ב. תזהר זה אוטו שעושה בעיות. למשל היום בבוקר הוא עמד בחנייה של השכנים וזה הרגיז אותם חבל על הזמן

פורסם

תודה לכל העונים.

דיברתי עם חבר שיש לו מוסך מורשה (סובארו אבל הוא מקצוען)

הוא יעשה לי את זה בימים הקרובים.

האמת? זה באמת עושה המון בעיות, אתמול אפילו אשתי אמרה שהדיסק באוטו כבר ישן ושאצרוב לה חדש. אולי אמכור אותו ואקנה רכב עם דיסק חדש...

פורסם
ידידי שלום,

לא כן חייבים להוריד את הראש מנוע אבל זה טיפה מסבך את העיניינים...

צריך קמפרסור (אבדוק אם חובה),

צריך להביא כל בוכנה בתורה לנקודה מתה עליונה (שלאחר הורדת הקפיץ מהשסתום הוא לא ייפול לצילינדר),

וצריך מכווץ קפיצי שסתומים חיצוני (או אילתור כלשהו),

כל השאר לא שונה ולא מסובך,

אלעד.

שלום "ידידי" אלעד!!!

כאשר רוצים לעזור למישהוא מין הראוי שיתמצע בנושא או שיכשיל את האדם במקום לעזור וזה בדיוק מה שאתה עושה.

לא ניתן להחליף את גומיות השסטומים מבלי לפרק פסנתר, דהינו פרוק ברגי הראש. אכשו תסביר לי אם פרקתה את הברגים של הראש ספר לי מה יקרה לראש כאשר תכניס אויר דחוס לחלל השריפה. אני מוכן לשלם כדאי לראות את ההצגה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לבני ל. -המים מהרדיאטור יתחילו לצאת. ויכולים גם להיכנס לכל מני מקומות א-ב-ל ניתן להחזיר את הברגים בלי פסנתר לדחוס אוויר כמו בנאדם להחליף גומיות להוציא את הברגים להחזיר את הפסתר, הבנתם את הקטע. עכשיו אני לא יודע אם כדאי אבל יש כאלה שכן עושים את זה .YONI1234 אם תוכל לחזור ולעדכן בקשר לכיצד ביצעו את העבודה אני מאוד אודה לך :

פורסם

חנן, הצעה מעניינת. למרות שיש לי את כל המעברים להכניס אוויר, אנסה בעבודה הבאה.

על איזה חוט מדובר, האם חוט הלחמה נחושת שני מ"מ מתאים ?. איך תיערם על הבוכנה ערימה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שאלה - מה שנאמר כאן זה רלוונטי רק לגבי פג'ו או לגבי כל הרכבים שעושים להם החלפת גומיות עם לחץ אויר ובלי פתיחת ראש ?

כלומר האם בכל מקרה של החלפת גומיות בשיטה הזו - חייבים לפרק ברגים של הראש מנוע ?

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...