Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן כדאי למקם GPS ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שרכשתי GPS, אני מתלבט קשות היכן למקם אותו שלא יפריע לי יותר מדי בנהיגה.

ביינתים כל ההתקנות שראיתי היו במרכז השמשה, לא נשמע לי בטיחותי במיוחד.

אשמח לקבל המלצות, תודה!

פורסם

מרכז השמשה נשמע לי מצויין, לא מפריע כלל לשדה הראייה.

הראש שלך תמיד באותו הנתיב של הכביש, ואפילו בזווית עין אתה יכול לראות "צרות".

בוא נניח לרגע שהתקנת את הGPS קרוב לקונסולה, נגיד איפה שנמצא הרדיו דיסק שלך.

הGPS ממקום למטה ועל כן כל פעם שתרצה לראות משהו אתה מוריד את הראש? הרבה יותר מסוכן.

תעשה את החשבון לבד...

פורסם

דווקא נשמע לי הגיוני שתרצה לשים את זה במקום שנמצא כמה שיותר קרוב לאיזור המיקוד שלך, אבל שלא יחסום לך. מרכז השמשה זה בול זה..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בצד שמאל של השמשה זה ממש לא מיקום נוח, הייתי נוסע ככה עם הברלינגו כדי שלא יבוא לי שמש על המכשיר, בשביל להסתכל במסך צריך להסיט את הראש מהכביש, טיפשי לחלוטין.

היום גם אצלי זה ממוקם באמצע, כי אני כבר לא נוסע הרבה באוטו וזה יותר משמש לי בתור נגן מאשר GPS.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא ציינת איזה רכב יש לך, יכול להיות לזה קצת הבדל. בכל אופן, שיהיה גם כמה שיותר נמוך שאפשר על גבי החלון, ושהבסיס יהיה מוסתר ע"י המכשיר מכיוון מבט הנהג, כדי לחסום מינימום שדה-ראיה. כלומר שיהיה כזה אלכסון הצידה.

פורסם

לא צריך להסתכל עליו לעיתים קרוטבות אלא רק להעיףך מבט מידי פעם. אני מיקמתי מצד שמאל ומאוד נוח לי איתו ככה. הוא לא מסתיר כלום בשדה הראיה (והוא מספיק גדול כדי שיסתיר ילד שיוררד לכביש בין מכוניות חונות) ומאוד נוח לצפיה (ולי אישית גם לתפעול בלי לשלוף אותו כי אני שמאלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בצד שמאל של השמשה זה ממש לא מיקום נוח, הייתי נוסע ככה עם הברלינגו כדי שלא יבוא לי שמש על המכשיר, בשביל להסתכל במסך צריך להסיט את הראש מהכביש, טיפשי לחלוטין.

דווקא ממש אין צורך להסיט את המבט מן הכביש. כמובן שזה תלוי גם במבנה הרכב.

אני מעדיף אותו שם (כאשר אני אכן משתמש במכשיר) כי הוא מסתיר לי מינימום שטח שמשה.

!AWDSOME

פורסם
צד שמאל של השמשה (כמה שיותר צמוד ללוח המחוונים) גם יכול להיות מיקום דיי דוח.

+1

או במרכז השמשה למטה, ולסדר את הזרוע בצורה שיהיה מרווח של סנטימטר בין המעמד לדשבורד. ככה זה לא חוסם כמעט את שדה הראייה.

פורסם

נשמע הגיוני ביותר ובטיחותי ביותר, למקם אותו באמצע השמשה בסמוך לדשבורד, כך הזרוע צמודה לדש בורד ולא בולטת למרכז השמשה ולא חוסמת שדה ראיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמובן לשים לב שאתה לא מתקין אותו בסמוך לכרית אוויר כלשהי, במקרה של תאונה היא עלולה חו"ח להעיף לך אותו ישר לפרצוף.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

כתור אחד שמשתמש בדבר הזה , ממליץ ל"הדביק" אותו באמצע השמשה כמה שיותר למטה קרוב לדש בורד, עם כיוון קל לעניי הנהג .

לי אישית לא היה נוח עם הGPS בצד שמאל .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כנ"ל אמצע.

ממש טיפה מעל הקונסולה המרכזית, עם נטייה לכיוון הנהג.

לא מסתיר וממש נוח.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני מנצל את השרשור כדי לשאול מה לעשות כשהזרוע שאמורה להיות צמודה לחלון באמצעות ואקום, נופלת כל הזמן.

ניסיתי מיקומים שונים, וידאתי שהחלון נקי, קיבעתי את הזרוע כך שרוב משקל המכשיר ינוח על הדשבורד, אבל עדיין הגומי שאמור להיצמד בואקום לא מחזיק.

מדובר אגב במחשב כף יד של מיו (נדמה לי שהדגם הוא 510).

• תוכן חדש...