Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תרצו לחזות בזיו פני, פתחו את מקלטי הטלויזיה שלכם השבוע ובשבוע הבא במוצ"ש ב 21:00 , שכן עבדכם משתתף בתכנית "1 נגד 100". חפשו את מס' 37 עם החולצה האדומה והזקן הצרפתי. בשבוע הבא (אם לא יקצצו בעריכה) יש לי אף שיחה קלה עם אברי גלעד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה רומז לכך שהתקציב המושקע למכוניות עשוי לגדול במידה רבה?

בהנחה ותשודר התוכנית כמובן, כי אם היא לא תשודר קיבלת זבביר לפנים וטלפון ממנהל הבנק :roll::roll::roll::evil::evil::evil:

----

פורסם

בהצלחה. :-)

מניסיון, אני ממליץ להנמיך ציפיות - תוכניות מהסוג הזה

נערכות ללא רחם, ורוב הסיכויים שלא תופיע שם.

אבל מי יודע, אולי אני טועה ותזכה ל-15 שניות של תהילה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראיתי אותך , היית עם חולצה אדומה ?

יפה שלא נפלת עם האישה הראשונה, מאיפה ידעת לעזאזל אם מי התחתן איינשטיין ב 1919 ?

אבל בסה"כ עמדת יפה!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כן, זה אני :roll:

בהזדמנות זו אני יכול לציין שלא טעיתי באף שאלה באף תכנית שהשתתפתי בה... כנראה שהספוג לפרטי טריוויה שיש לי בין האוזניים הוכיח את עצמו פעם אחת.

נ"ב - בת הדודה של אינשטיין היתה יותר מזל משכל, וכמעט נפלתי גם בשאלה איזו משפחה שולטת במכבי פ"ת (הלוזונים)

פורסם

במוצ"ש הקרוב תראו בדיוק עם כמה יצאתי, מה דעתי המפורטת על אמנת קיוטו (15 שניות התהילה הטלוויזיונית שלי) ולגבי איפה אני לן - אני בכלל WAN.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למי שלא הספיק בגלל הלחץ בקופות - מחר שוב תוכנית בה אני משתתף, ויש בה גם מתמודדת בשם גבי שנותנת משחק מעולה, כדאי לראות.

אני במס' 93, שורה הכי עליונה, ג'קט כהה על חולצה לבנה ותחבושות על אצבעות יד שמאל (מפגישה לא נעימה עם מסור בעבודה).

אה, ואינען דינו דויד גרוסמן, תבינו מחר :-)

• תוכן חדש...