Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון ביום שישי ה-18/1/08 החלה את מסעה הרנצרו שנת 1961 לאחר שינה של עשרים ו..... שנים .

ונכון שהרכב הנ"ל הוא הרכב מפ"ת.:wink:

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאט 124 ספיישל. יושבת בת"א.

מחכה שמישהו יבוא ויקח אותה בימים הקרובים, אחרת לא יודע מה יהיה סופה.

_001.jpg

_002.jpg

_004.jpg

0528077752, 0547376280

דוד.

פורסם
נכון ביום שישי ה-18/1/08 החלה את מסעה הרנצרו שנת 1961 לאחר שינה של עשרים ו..... שנים .

ונכון שהרכב הנ"ל הוא הרכב מפ"ת.:wink:

ומה עלה בגורל הפיורי שהייתה שם?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
פרסמת לינקים לתיבת המייל האישית שלך אלא אם כן אתה מתכון לתת לנו את שם המשתמש והסיסמה עליך למצוא דרך אחרת להראות לנו את התמונות.:|

סגרתה לי פינה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לכל חובבי הפיאט, אתמול התקשר אליי בחור מאוד נחמד בשם דוד שבבעלותו פיאט 124 ספיישל.

הלכתי לראות את הרכב ב-12 בלילה אבל ירדתי מהרכב (גם אני מחפש 124 לאבי) בגלל שהרכב צריך עבודה חיצונית מקיפה, חוץ מזה הרכב נראה שלם ומקורי מאוד. הרכב עמד מספר שנים בחצר, הוא הושבת לא בגלל תקלה אלא מחוסר שימוש, לפי דעתי עם טיפול קטן של שמן בצלינדרים ומצבר חדש הרכב יניע ללא בעיה.

הרכב נמצא בת"א, היום מתחילים עבודות בחצר והוא יאלץ להוציא את הרכב לרחוב ואז זה רק עניין של זמן עד שהעירייה תגרור אותו (וכפי שכולכם יודעים עיריית ת"א פועלת מהר מאוד בנושאים האלה).

צלמנו אתמול תמונות במצלמה שלו אך כנראה הוא רשם את האימייל שלי לא נכון והתמונות לא עברו.

בעל הרכב קשור מאוד לרכב ומבקש שיצרו איתו קשר רק אנשים שמתחייבים לשפץ את הרכב ולא סוחרי ברזל כי כבר פנו אליו עשרות אנשים לקחת את האוטו לברזל.

מספר הטלפון של דוד הוא 0547376280, בהצלחה.

יש ביד שתיים רכב ירוק כזה למכירה

נראה נחמד עם טסט משמש כרכב יום יומי

פורסם

סתם בשביל הסקרנות שלי, כי התענייני הרבה זמן בפיורי הזאת, בכמה מר' פרחי הסכים לוותר עליה? (כמובן בפרטי)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אני לא מבין גדול ברכבים הישנים, אבל נראה שזו פיאט.

אאל"ט - רנו 4CV

לא פיאט ולא רנו, אלא מוריס מיינור.

minor.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...