Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאמין שאין צורך לפרט על התוכנה, רובכם יודעים על מה מדובר.

להלן

(הערת מינהל המערכת: קישור נמחק)

להורדת התוכנה בגרסה 5.373, משנת 2004. בינתיים עובד.

הקבצים מוצעים להורדה דרך Rapidshare, ומותנים בהרשמה חינם באתר.

בברכה.

8)

************הודעת מנהל המערכת: ***************

צר לנו, אך לא נותר, אלא למחוק את הקישורים הרלוונטים ולנעול את השרשור, המערכת לא יכולה להרשות לעצמה שרשורים כאלה.

אני מבקש שלא להמשיך להעלות תרד'ים מסוג זה, ברור לכולם למה.

תודה על ההבנה.

המשך יום נעים לכולם.

ההנהלה

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהדר.

אפשר קצת הסברים איך להוריד? הרוסית שלי קצת חלודה (והרוסיות באתר מסיחות את דעתי כל הזמן... :wink: )

עריכה: הסתדרתי (כשצריך, מדברים גם רוסית)

יש לינק איפשהו באמצע , אחרי התמונות של התוכנה , לוחצים עליו ואז צריך לבחור שם משתמש , מייל אמיתי , סיסמה אמיתית ואז אישור סיסמה , ואת התוצאה של התרגיל מתמטי שמופיע שם (חיבור פשוט).

אח"כ , ללכת למייל וללחוץ על הלינק שקיבלתם בו. ואז שוב לאתר , הקישורים יתגלו לעיניכם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הסתדרתי בסוף עד לקטע של הלינקים, שאני לא מבין איך מורידים, ניסיתי להדביק אותם לדפדפן ,אבל זה לא נותן להוריד.

לינקים נמחקו.

password: automanuals.nnm.ru

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מבוא ל-RAPIDSHARE 1:

תלחץ על הלינק , יעלה בפניך עמוד ש"ממליץ" בחום לקנות מנוי (מיד תדע למה) , אבל אתה קמצן/חסכן/עני , לכן תלחץ בתחתית העמוד בעמודה ימנית של הטבלה FREE.

זה יקח אותך לעמוד , שבו בד"כ תצטרך להמתין כ-2.4 דקות, עד שתגיע לעמוד ההורדה המקורי (זה אמור להציק לך, כדי שתשתכנע לעשות מנוי).

לאחר תום הזמן , מופיעה בפניך רשימה של שרתים מהם אתה יכול להוריד , סמן אחד מהם (LEVEL3 ושלוחותיו נותן בד"כ מהירות טובה).

אתה צריך להקיש את הקוד שמופיע לך , וללחוץ על כפתור ההורדה.

אם אין לך מנוי , לא תוכל להוריד עוד קבצים , ותצטרך להמתין כ-100 דקות עד להורדה של קובץ נוסף (שוב, נועד להציק כדי שתקנה מנוי).

הפתרון: אתה צריך להחליף כתובת IP , וזה כבר עניין ממש מציק (אולי ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו שוב יעניקו לך IP

חדש).

אומר לך מה נעשה: מכיוון שיש לי דרך להוריד במהירות מטורפת (פעם הגעתי ל 961KB/S מהירות אמיתית) , ובלי להמתין יותר מידי זמן, אוריד את הקבצים ואעלה אותם למקום בו לא תהיה הגבלה. אני צריך לבדוק שיש לי שם מספיק מקום, וצריך למצוא זמן שממש אין לי, לכן אל תבנו על זה עד ש/אם אחזור עם לינק.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

וואלה לא הולך לי אחריי כמה פעמים שהגעתי כבר לשם משתמש והכול

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אתה לא צריך שום "שם משתמש" כדי להוריד מ- RAPIDSHARE.

לאן הגעת? :shock:

פורסם

вы не ввели сумму чисел с картинки

מה זה אומר ?????

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

נרשמתי לאתר הראשון אני ינסה את מה שאמרת תודה ארז.

אסי 85 תשתמש בלינקים שהעלתי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב, שכנעתם אותי (מה לא עושים בשביל חברי פורום).

מחר על הבוקר אני אטפל בסוגייה ואעלה לינקים להורדה ישירה , בלי הרבה באלאגן טוב?

קחו בחשבון שאצלי בוקר זה 11:00 :lol:

פורסם
вы не ввели сумму чисел с картинки

מה זה אומר ?????

זה אומר שהסכום שהקשת אינו נכון. נסה לעשות את התהליך פעם נוספת.

מצטער שאני לא מעתיק את הלינקים הישירים. הכנסה של קישורים כאלה

לפורום היא פעולה שחוקיותה שנויה במחלוקת, ולא הייתי רוצה שהשרשור

הזה ינעל.

והנה עדות נוספת לכך שכל ישראלי יכול להרוויח מידיעת השפה הרוסית. :-D

פורסם

חבר'ה , עקב בעית מקום (אין לי מספיק), וכן בעית "זכויות יוצרים" (מסתבר שלא כל דבר אפשר להעלות לשרתי האוניב' - והיו מקרים לא נעימים), צר לי אך איני יכול להעלות את הקבצים למיקום יותר נוח.

נאלץ להסתדר עם האתר כרגע.

פורסם

שי (הודעה חמישית מההתחלה) הוסיף את הלינקים להורדה. לא צריך לגשת לאתר הרוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...