Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב קיבלתי דרישה לטסט

רציתי לדעת מה כדאי לי לבדוק בעצמי לפני שאני ניגש

ואשמח לדעת אם מישהו מכיר מכון רישוי ישר שלא מנסה לדפוק את הלקוחות שלו - באיזור רמלה לוד.

בפעמים האחרונות עשיתי טסט במכון פליקס עד שהם הגזימו עם הרמאויות הקטנות האלהל ש- תחליף לוחית רישוי כי הוא לא מחזירה את האור מספיק טוב וכו

אשמח לשמוע על מכונים טובים.

פורסם

שוב קיבלתי דרישה לטסט

רציתי לדעת מה כדאי לי לבדוק בעצמי לפני שאני ניגש

ואשמח לדעת אם מישהו מכיר מכון רישוי ישר שלא מנסה לדפוק את הלקוחות שלו - באיזור רמלה לוד.

בפעמים האחרונות עשיתי טסט במכון פליקס עד שהם הגזימו עם הרמאויות הקטנות האלהל ש- תחליף לוחית רישוי כי הוא לא מחזירה את האור מספיק טוב וכו

אשמח לשמוע על מכונים טובים.

תנקה טוב את המספר רישוי ותעבור עליו עם טוש שחור , תבדוק שכל האורות עובדים, אפילו אור נמוך ולוחית רישוי ,

תבדוק שהווישרים לא קורעים ותעבור עליהם עם סמרטוט, תבדוק שיש לך אפוד זוהר , תבדוק צמיגים תקינים,

בהצלחה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

צמיגים : חייבים להיות זהים בין צד ימין לשמאל , עם עומק סביר וללא יובש וכמובן במידה שכתובה ברישיון

מגבים : קיימים ושלמים מבחינת גומי

אורות : מלאים דהיינו : חניה דרך ( נמוך/גבוה) איתותים ( קדמיים אחוריים וצדדיים ) ורוורס כמו גם אור מספר אחורי .

ציוד עזר : אפוד , משולש , מטף ( רק מסחרי ) ופח ( כן פח ) ( לך תדע על מצב רוח שלי מי תיפול ) .

גומיות בדוושות

שלמות ציריות ( גומיות ציריה )

חופש בגלגלים ( יהיה לך קצת קשה לבדוק אבל אם אתה ממש רוצה הרם את הרכב על המגבה ונסהלבדוק חופש פנימה החוצה )

ביטוח חובה ( טריוויאלי אבל שיהיה )

זיהום אויר ( לא חושב על משהו שאפשר לבדוק לבד אבל אם יש לך חשד אז הייתי הולך על תוסף ולחמם טוב את האוטו לפני הטסט ) + שלמות מערכת הפליטה

בלמים ובלם יד - אין הרבה מה לבדוק אם אתה חושב שלא בסדר אתה לא אמור להיות על הכביש בלאו הכי .

לוחית - תקנית ובמצב סביר - קודמי כבר הסביר את שיטת הטוש - תומך ומחזק

מקווה שלא שכחתי הרבה

בהצלחה .

פורסם

תעשה דבר פשוט במקום לבדוק ולנחש על מה יכשילו, גש לטסט בלי לבדוק כלום,

אני הכנסתי את הרכב שלי למוסך לפני הטסט והחליפו לי שם כל מה שהיה לקוי , אבל בטסט מצאו עוד כמה שטויות, ונאלצתי לחזור.

רוב הסיכויים שאם הרכב לא חדש ממש אז הוא לא יעבור מכה ראשנה,

כדאי לך ללכת לטסט ללא בדיקה מוקדמת ,ובסיומה תיגש עם דף הליקויים למוסך שאתה סומך עליו ותבקש ממנו שיתקן לך את כל הליקויים האלה בלבד, כי לפעמים במוסכים (לא כולם אבל בחלקם) מנסים סתם לדחוף שטויות ולהגיד שאתה זה צריך לתקן ואת זה וכל מיני שטויות, וגם בטסט בפעם הראשנה ינסו לדחוף לך שהמנורה הזו לא עובדת גומיה פה קרועה וכל מיני חרטות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
גם בדוושת הגז ?

לא, רק בפדלים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על הדוושות. היו לי כאלה ממתכת שמתלבשים על הדוושות והורדתי לפני הטסט ליתר בטחון, לא ידעתי שחייבים גומי. טוב שהורדתי אותם :-)

• תוכן חדש...