Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים מהאגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

יש לי פיג'ו 205.. ולאחרונה שמתי לב שיש לי טיפות מים באגזוז.. אבל זרימה ממש חלשה.. טיפה טיפה..

וזה קורה רק כשהמנוע קר.. בכל שעות היום..

שאלתי כמה אנשים בנוגע לזה והם אמרו לי שזה הממיר קטליטי והמנוע בריא והוא עושה את העבודה..

שאלתי עוד כמה אנשים.. ששאלו אותי אם אני ממלא מים בתדירות דיי גבוהה.. התושבה הייתה חיובית.. והם אמרו שכנראה נפרץ לי אטם בראש מנוע..

רציתי לדעת איזה מבין התושבות היא הנכונה....

ויש עוד לציין שהאוטו לא מתחמם.. אין עשן לבן.. אין טחינה..

ורציתי לדעת אם יש מצב שזאת פשוט נזילה שלא נראית לעין.. כי גם כשהרכב עומד ללא ביצוע נסיעה.. מפלס המים יורד

תודה לכולם:)

פורסם

אין לך מה לדאוג זה מה שקורה בחורף לרוב הרכבים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שלום לכולם..

יש לי פיג'ו 205.. ולאחרונה שמתי לב שיש לי טיפות מים באגזוז.. אבל זרימה ממש חלשה.. טיפה טיפה..

שאלתי כמה אנשים בנוגע לזה והם אמרו לי שזה הממיר קטליטי והמנוע בריא והוא עושה את העבודה..

שאלתי עוד כמה אנשים.. ששאלו אותי אם אני ממלא מים בתדירות דיי גבוהה.. התושבה הייתה חיובית.. והם אמרו שכנראה נפרץ לי אטם בראש מנוע..

ורציתי לדעת אם יש מצב שזאת פשוט נזילה שלא נראית לעין.. כי גם כשהרכב עומד ללא ביצוע נסיעה.. מפלס המים יורד

כמה מים אתה מוסיף, ובאיזה תדירות?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כל יומיים שלושה בערך...

ולפני כמה שעות ירדתי לאוטו.. פתחתי תפקק

*** תפקק = את הפקק ***

של המיכל של המים.. כשהאוטו מונע.. הבאתי גז ועלו בועות..

כנראה שבאמת נפרץ אטם :\

כמה יעלה לי לתקן את זה?

פורסם
שלום לכולם..

כתבת: האוטו לא מתחמם, אין עשן לבן(באם נוזלים טיפות מים מהאגזוז בהתנעת בוקר, חייב להיות עשן לבן), ואין טחינה, רק חומוס מסבחה.

לא ציינת כמה מי קירור אתה מוסיף.

אך אתה גם שואל וגם קובע שאטם ראש נשרף, ואתה שואל עלות, אם אתה יודע לאבחן, אז מדוע אתה נזקק לעזרת חברי הפורום, האם יש וקיים מחירון להחלפת אטם ראש, האם זהו לחם שחור שנמכר במכולת?

על מנת לוודא מהיכן נעלמים מי הקירור, אם בכלל , יש לבצע בדיקה בלחץ, ולשלב זאת בבדיקת לחץ הפוך(ליקייג).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ידידי, כל מילה שלך חקוקה בסלע.

זאת לא הפעם הראשונה שחבר בפורום מספר סיפור בהמשכים. בסוף יוצא שהוא מטעה את המנסים לעזור לו.

לכן שמור על הבריאות ואל תיקח ללב. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בערך כוס וחצי..

ואני ממש מבולבל בגלל זה אני מעלה מסקנות..

אתם היותר מבינים.. בנוגע לעשן הלבן.. בהתנעת בוקר יש עשן לבן בתחילת הנסיעה ולאחר מכן הוא פוסק..

הבועות שעלו לי במיכל בזמן שהבאתי גז מראים על פריצת אטם?

*** עריכה - פה תוכל ללמוד על כתיבה עם סימני פיסוק, למקרה שהוקפצת ישר מכיתה א' לכיתה ג' **

פורסם
כל יומיים שלושה בערך...

ולפני כמה שעות ירדתי לאוטו.. פתחתי תפקק של המיכל של המים.. כשהאוטו מונע.. הבאתי גז ועלו בועות..

כנראה שבאמת נפרץ אטם :\

כמה יעלה לי לתקן את זה?

דבר ראשון , לא בודקים מיים כאשר האוטו מונע והגיע לטמפרטורת עבודה , כי אז הטרמוסטט פתוח וזה גורם לכניסת אוויר למערכת הקרור.

דבר שני הבועות האלה הם ההמחשה לכך האוויר שנכנס למערכת הקרור שלך , אז קודם כל תלך למוסך ותגיד לו שיבצע לך ניקוז כמו שצריך למערכת הקרור (לפי אופן ההודעות שלך אתה כנראה לא יודע לבצע את זה לבד - אין לך ממה להעלב , כי גם אני לא) ובפעם הבאה או שתבדוק מיים בבוקר כאשר האוטו לא מונע או שכאשר הוא מונע אבל הטרמוסטט עוד לא הספיק להפתח.

פורסם

גם אצלי ברייסר יוצאות טיפות מים אליהם מתלווה עשן לבן,רק כשהאוטו קר,ובעיקר בחורף,זה לא מעיד על פקונג ראש(כך אני מקווה) הרכב אינו מתחמם,ואין סימני "טחינה" בשמן,

לא נראה לי שיש סיבה לדאגה,רק תמשיך להיות עירני ולבצע בדיקות מידי פעם

פורסם

אם אתה לא מאבד מים ולא מאבד שמן והאוטו לא מתחמם -הכל תקין מה שיוצא מאגזוז בחורף זה אדים וזה קורה כמעט לכולם

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...