Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול 30 יום ב WINDOWS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם.

אני חיפשתי בפורום פה ולא מצאתי את זה.......מישהו פירסם פה פעם אם אני לא טועה תוכנה לביטול ה-30 יום של ACTEVETION ב XP ואני לא מוצא את זה.

האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולתת לי לינק לתוכנה או מאיפה אפשר להוריד?

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי .

המון תודות.

פורסם

הולכים לחנות, קונים תוכנה חוקית וחוזרים הביתה שמחים ומרוצים עם מצפון נקי.

או לחלופין, מריצים שוב חיפוש בפורום, מגלים מיליון שרשורים בנושא,

ממשיכים עם הקהות המצפונית ומקטרים על הנהג הישראלי המגעיל,

שלא אכפת לו מאף אחד, ואין לו אלוהים. מעניין למה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באמת?!

ומה עושים כאשר הולכים לחנות, קונים תוכנה חוקית של מיקרוסופט ב- 520 ש"ח, מתקינים אותה על פנטיום 3 450, אחרי שנה המחשב עומד למות בגלל קבלים מפוצצים על הלוח אז רוצים לקנות מחשב חדש ולהעביר את הוינדוס XP מהמחשב הישן לחדש, וענקית התוכנה הרמאית מיקרוסופט מודיעה לי שלא ניתן לבטל את ה- 30 יום בגלל שרימו אותי בחנות ומכרו לי גרסת OEM, ושמיצידם אני יכול לזרוק את הדיסק, מס' ההתקנה, החוברת, הקבלה מהחנות וכל הכסף שהשקעתי לפח?!

פורסם

במידה והתוכנה חוקית להתקשר למיקרוסופט להסביר שזה אותו מחשב שניקנה בזמנו והוא אחרי פורמט ולבקש מהם לתת את המספר

פורסם

עם כל הכבוד ....אבל באמת קשה לי להבין מה זה כל @#$^@ מוח הללו .

ביקשתי עזרה לביטול של שלושים יום,ואנשים מתחילים להטיף לי על תוכנה חוקית או לא חוקית תקנה ותשלם ושאני לא בסדר וכל החרטא הזה.

הגיע הזמן לשים קץ לכל זה כי באמת נמאס כבר לשמועה על כל שאלה תשובה של אנשים מתחקמים.

די די די אם אין לכם תשובה עוזרת אז אל תענו !!!

פורסם
במידה והתוכנה חוקית להתקשר למיקרוסופט להסביר שזה אותו מחשב שניקנה בזמנו והוא אחרי פורמט ולבקש מהם לתת את המספר

אי אפשר, הם יודעים בדיוק באיזה דיסק קשיח, מעבד ולוח אם אני משתמש. אחרי הפורמט הרכיבים ישתנו, זה יהיה קצת מוזר.

פורסם

לא מוזר בכלל ולא עניינם הם גם לא שואלים

במידה וכן ישאלו שידרגת את רכיבי המחשב זו זכותך

ואין שום בעיה עם זה .

מעולם ואני מדבר איתם מדיי פעם , לא שאלו אותי על רכיבי החומרה במחשב .

פורסם

אני דיברתי עם הנציגה 12 דקות בטלפון כולל 2 מיילים שנשלחו והם לא מוכנים לאשר התקנת התוכנה במידה ואני אחליף את המחשב.

היא טוענת שאם הלוח יישרף ואני אחליף אותו אז היא תאשר לי שימוש בתוכנה אם אני מתקין מחדש כי זה "בלאי טבעי, זה קורה", אבל אם אני מחליף את המחשב זה מוגזם בגלל שאני שילמתי רק 520 ש"ח לתוכנה חוקית ולא 1500 ש"ח!! אתם מבינים עם מי יש לנו עסק?!

אז אני תקוע עם פנטיום 3 450 שיותר זוחל מאשר עובד.

נ"ב

פעם אחרונה שאני קונה תוכנה חוקית.

פורסם

אתה יכול לשלוח גם לי?

איך אני מבטל את ה- 30 יום בוינדוס XP הום אדישן (תוכנה מקורית)

לגבי השירות- ככה זה הישראלים, איפה נמצא פה שירות נורמלי? לא חדש.

מצורפת תמונה של התוכנה שהולכת לפח הזבל ע"פ חברת מיקרוסופט ישראל!

תודה מראש!

002cu7.jpg

• תוכן חדש...