Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש 150 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי למתוח ל160,אחי מחפש רכב,הפרמטרים הם:אמינות בטיחות רכב משפחתי,המוכניות שעלו לו לראש הם סובארו B3,חשב על גיפ אבל חוץ מיד שניה לא יכנס לו בתקציב,הציעו לו את המזדה 6 החדשה מה אתם אומרים ראיתי אחת על הכביש היא יפה אבל,לא כל כך שונה מהדגם הישן,מבחוץ לפחות,במו חדש מהחברה 318 כמה עולה בערך?אשמח לתגובות ולהצעות מעניינות,תודה

פורסם

המזדה החדשה שונה מאוד מהקודמת בכל מה שקשור לאיכות הנסיעה -שקטה ונוחה יותר. לדעתי, עדיפה המונדיאו החדשה שזוכה בכל מקום לשבחים, כולל כאן באתר, והיא באמת מכונית מאוד נוחה ומאוד בטוחה.

מה קשורה b3 לעניין? זו מכונית נחמדה, אבל קטנה ושונה לחלוטין (גם זולה יותר), אולי התכוונת לb4 , ובמקרה כזה, כדאי לחכות כמה חודשים לדגם החדש. כנ"ל לגבי ההונדה אקורד.

פורסם

בינואר יורדים המחירים, וחלק מהמכוניות בקבוצה 4 תעלנה פחות מ 150, תלוי ברמת הגימור והאבזור. סביר להניח שהוא יוכל לקנות מאזדה, הונדה ובוודאי סובארו. הב.מ.וו לא רלוונטית בתקציב הזה.

פורסם

מאיזה מחיר הבמו נא?כן ברור שהוא יחכה עד ינואר,אמרו לו גם לחכות לאפריל כי במאי מגיעים דגמי 2009 ככה ינסו להיפטר ממלאי של 2008

פורסם

מחיר של מתחת ל 200K לב.מ.וו., למעט אולי סדרה 1 הקטנה והצפופה, הוא לגמרי לא רלוונטי. למבחר כדאי, לדעתי לפחות, להכניס גם את הג'טה 2 ליטר. אמנם קטן יותר ופחות מרשים אולי, אבל יופי של אוטו.

פורסם

הוא לא מוכן לשמוע על הגטה גולף למינהם,לי היתה גולף עד לפני 4 חודשים,והוא ראה כמה בעיות במחשב ובכלל האוטו כל שני וחמישי היה במוסך לא מוכן לשמוע היה לי גנריישן 2001,כיום לי יש איביזה חדשה מהחברה בינתיים אני מבסוטה ממנה,אבל בתיכנון שלי למכור אותה עוד כמה חודשים

פורסם

או תמונדאו החדשה שיש לה איבזור לא מעט במחיר מצחיק

או תאקורד הצורה הנוכחית עם איבזור של פיאסטה (בשל יבואן גנב) ב151.000

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אם הוא רוצה רכב עם מראה של גיפ..

יש את הניסאן קשקאי..רכב מאוד בטיחותי (הרכב הכי בטוח בעולם,לפי מבחני ריסוק) ,

אמין (ניסאן יצרנית אמינה) ,עם עיצוב נחמד מאוד במיוחד בצבע שחור. (מחיר 151,000 ש"ח.)

אני הייתי בודק את האופציה הזאת.

• תוכן חדש...