Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

corsa italiana בישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בעבר הזכרתי כאן בפורום את סדרת ה-CORSA ITALIANA שמתקיימת בנורבגיה, סדרת מרוצי מכוניות שמשתתפות בהן רק מכוניות איטלקיות ממודלים ישנים יחסית וזוכה להצלחה גדולה.

לפני שבועיים, עת ביקרתי את ה-75 שלי אצל פליקס במוסך במעברות (היא מרגישה מצויין תודות לטיפול המסור) עלה נושא זה לשיחה בדרך זו או אחרת ומאז הרעיון לא יצא לי מהראש.

אז עכשיו זה רישמי, פחות או יותר.

CORSA ITALIANA ISRAEL יוצאת לדרך בקרוב .

מדובר בסדרת ארועי ספורט מוטורי למכוניות איטלקיות בלבד בנות 15 שנים ויותר, כלומר שבשנת 2008 ימלאו להן 15 ולא פחות כרגע.

את הרעיון פירסמתי לאחרונה בפורומים של מועדון "אלפא-רומיאו" ו-"פיאט" והאמת...הייתי די פסימי...טעות שלי.

יש הענות מצויינת ונכון לעכשיו רשומים כבר 12 משתתפים, כשמראש הגבלתי את העניין הראשוני ל-15...

במהלך התקופה הקרובה יפורסמו עוד פרטים וכמובן תאריכים מסודרים לארועים, כמו גם תקנון ועוד הפתעות , יהיה מעניין.

באם יש פה מישהו שמעוניין להצטרף, בשמחה (עדיפות ללנצ'יה כי זה עדיין חסר לנו...וביאנקי )

דובי

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

יופי של רעיון; יוזמה מדהימה; מצפה כבר לשמוע עוד פרטים, אולי אפילו אביא את בני בן ה- 4 חודשים, שיתחנך כמו שצריך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
באם יש פה מישהו שמעוניין להצטרף, בשמחה (עדיפות ללנצ'יה כי זה עדיין חסר לנו...וביאנקי )

אם המירוץ הראשון יתקיים אחרי שיותקן לפחות זוג אחד מבולמי הזעזועים החדשים שנקנו לאחרונה, גם הביאנקי תשתתף. מילה שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מגניב לאללה...

דובי, בהצלחה!

תפרסם מועדים וזמנים כדי שנוכל לבוא לצפות...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...