Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בוצה שנראת כמו שאריות שמן וליכלוך, אין חוסר / עודף שמן ואין איבודי מים או סימני מים בשמן,

רציתי לדעת מה השיטה הטובה ביותר וע"י איזה חומר כדאי לנקות את הרדיאטור בצורה עצמאית!

האם שימוש בהוספת נפט לרדיאטור ונסיעה עם נפט תנקה את הרדיאטור אך לא תגרום לנזק?

פורסם

יש חומר מיוחד לניקוי מערכת הקירור ברכב. לא יודע אם כדאי להשתמש בו או לא, אבל הוא קיים.

לדעתי אם אין בעיות התחממות או נזילות ברכב כרגע, הכי טוב לפרק את מיכל העיבוי והרדיאטור ולנקות היטב בלחץ מים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מכיר נוזל לניקווי מערכת הקירור ,הוא מנקה את כל הג'יפה,נוזל של PRESTONE ,בקבוקון קטן,שעולה כ20 ש"ח באוטודיפו

פורסם

ליבנת שלום

מהשם אני יכול לשער שמדובר באישה.

אני לא יודעה עד כמה הכישורים שלך גבוהים בניקוי מערכת הקירור של הרכב שלך וביכלל. אבל מנסיון דרוש ידע של איך לנקות (שלב אחרי שלב והכרה של מע' הקירור על בוריה) את הרדיאטור החלקים הנילוים כמו רדיאטור חימום, ניקוז אויר מהמערכת ועל הדרך אולי החלפת טרמוסטט. עדיף שתשאירי את הניקוי למומחים. ניקוי לא נכון בחומרים לא מתאימים יגרום לך לצרות צרורות שלא תידעי איך לצאת מהם בכוחות עצמך. מהיכן את בארץ? יש חברי פורום שיוכלו להפנות אותך לאנשים המתמחים בתחום אם תצייני את אזור מגוריך. לנקות רדיאטור זה לא סתם להוסיף איזה חומר למיכל העיבוי ואפלה הפלה המיים מתנקים. יש צורך בניקוי יסודי שטיפה יסודית ומילוי נוזל קירור איכותי.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מיצטער על הגישה השלילית אך לא יעזור לך כלום.

תופעה די שכיחה במנועים מסוג TU, כאשר מחלחל שמן

מנוע מאטם הראש מנוע למערכת הקירור,

אני מבטיח לך

שאים תשים לב שבצידו השמאלי של המנוע בפינה,

ישנה נזילת שמן בין בלוק המנוע לראש מנוע וכך גם הנזילה

היא פנימית לתוך מערכת המים בתוך המנוע.

יבוא יום ולא יהיה מנוס מלהחליף אטם ראש מנוע לאטימה תקינה בין המעברים

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ניצן אני קורא את ההודעה שלך , וחושב לעצמי,

פאק! מה שאמרת קורה אחד לאחד אצלי ברכב, הנזילה החיצונית של השמן בצד שמאל נראית לעין היטב, אך לא חשבתי שיש לזה קשר למה שמתחולל במיכל העיבוי.

כנראה שהכל מגיע עם הניסיון.

בהנחה שאני אנקה את כמות השמן המזערית שיש כל פעם במיכל העיבוי, כמה זמן לדעתך ניתן למשוך עם זה?

שתי התופעות החלו אצלי לאחר שהוספתי טרמוסטט שלא היה קיים אצלי, האם לדעתך זה מה שגרם להן?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לפרק מיכל עיבוי , לנקות היטב , עם מברשת מבפנים .

להחזיר מיכל עיבוי , אפילו לא צריך לנקז אויר .

המהדרין , יפרקו גם בית טרמוסטט וצינור תחתון , ועם לחץ של מים ינקו את המערכת , לאחר מכן מוסיפים נוזק קירור , ומנקזים אויר .

זה כדאי ! (והרי התוצאה...)

New Picture (1).JPG

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אולי זה בוצה טבעית וליכלוך אפשר לנסות לבצע ניקיון לרדיאטור ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה או לא?

כמובן זה בתנאי שאין סימני מים בשמן או טחינה במכסה מנוע ואז בוודאות זה אטם בין הראש למנוע.

פורסם

אם אין בעיה של התחממות אז השיטה של פירוק צינורות ושטיפה טובה עם צינור מים יוציא את רוב הלכלוך והחלודה גם מהמנוע וגם מהרדיאטור , מומלץ לפרק גם את טרמוסטת לניקוי יעיל, תוספים שונים לא מומלצים ואף יכולים לגרום לנזק.

על הדרך בדוק מצב הצינורות והחלף אותם לפי הצורך.

את מיכל העיבוי פרק מהרכב והוצא את מכסה המים שים בפנים קצת חול מים וסבון ונער כמה דקות תראה שאחרי הניקוי הזה הוא יהיה כמו חדש. שטוף טוב מאוד עם מים והרכב בכל חזרה. חשוב לא לסגור את המיכל בזמן השטיפה עם המכסה שלו כי שסתום הלחץ שנמצא במכסה עלול להיסתם מהחול. והנה לך מערכת קירור נקיה.

מלא נוזל יעודי עדיף מקורי של פזיו אבל אם אין תקציב אז אפשר גם פרסטון ירוק רגיל.

• תוכן חדש...