Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש עבור חברה לעבודה רדיו דיסק וזוג רמקולים קדמיים 6.5" (לא קומפוננט) איכותיים עד 2000 ש"ח (יחד).

בשלב זה אין כוונה לחבר מגבר ו/או ציוד נוסף.

חיבור להתקנים חיצוניים רצוי (Ipod או כל mp3 חיצוני אחר).

חשבתי על HU של Pioneer 6950 שנראה ידידותי ובעל אופציות כיוון סאונד נחמדות (למשל EQ בעל 7 ערוצים) ומחיר הגיוני (~1400)

האם ממליצים על HU נוספים שבאים בחשבון?

חשוב - נוחות הפעלה וידידותיות (משתמש מבוגר אבל מודרני...), צג ברור, איכות סאונד טובה עם ההגברה הפנימית וכן 3 שנות אחריות.

לגבי רמקולים? אין לי שמץ של מושג אבל רמקולים של 50-60 וואט RMS עם נצילות גבוהה יהיו טובים כנראה.

רעיונות והמלצות יתקבלו בשמחה.

תודה מראש

פורסם

דווקא לא הייתי מחפש משהו מהסדרות האלו.

יותר מידי פיצ'רים יבלבלו אנשים מן המניין. לחיצה לא מכוונת על כפתור לא מכוון תוביל אותה לכאוס שלם במידה והיא לא מחפשת משהו מורכב יותר מטרבל ובאס.

לדעתי חפש משהו פשוט יותר, אמין, סדרות זולות ועממיות יותר.

אם אין לה צורך במגבר גם אין לה צורך ברדיו שיימשוך עיניים מיותרות עם 100 יציאות וכניסות.

חפש איזה קנווד\פיוניר\פנסוניק עם AUX חיצוני שלא תסתבך בנהיגה, אולי אפילו BT ושלום על ישראל..

פורסם

על איזה רכב מדובר?

עקרונית תומך בבולי. מבחינת ה HU מספיק לה/לו משהו בסגנון פיוניר 2950 או 3950 עם AUX קדמי. מתאם IPOD זה עסק יקר, בסביבות ה 1200 ש"ח.

מבחינת רמקולים, יש את אלו ועדיין הסה"כ זה מתחת לתקציב, 92DB נצילות על 60W RMS, לא תתחרטו!

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DB650&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

פורסם

לגבי רמקולים קדמיים בתקציב אין לי המלצה, כיוון שלא התנסתי עם רמקולים במידה הזו ובמחיר הזה. אני מאמין שאין צורך לבזבז את התקציב המלא על האוטו.

במיוחד עקב העובדה שהיא לא מתכוונת להגביר אותם לא הייתי נותן לה להשקיע מעל 300-400 על סט רמקולים, נשמע לי מוגזם לרכב שנדרש ממנו מערכת שמע סבירה.

אם בקומפוננט עסקינו, אולי המגנאט ששמעתי עליו המלצות רבות פה בפורום לרכב ללא הגברה יישמע נהדר.

אבל שוב - אין לי שום נסיון איתו. ההמלצות מסתמכות רק על ביקורות טובות שקיבל כאן בפורום.

ובאשר לרדיו - עמדתי הובהרה.

ויניב-

שמי תומר, נעים להכיר.

• תוכן חדש...