Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים!

יש לי חבר עם מרצדס S320 מודל 99 ובזמן האחרון הוא מרגיש מן "קפיצה" בן הילוך להילוך במיוחד שהמנוע קר.

הוא התייעץ עם מכונאי והציע לו לשים תוסף לגיר. אני בהחלט אמרתי לו בפירוש שלא ישים כלום בלי להתייעץ עם המורשה .

התקשרנו למורשה ואמרו לנו לבצע בדיקה דרך סורק. בכל אופן חברי אינו מעוניין לטפל במוסך בגלל מחירים יקרים.

הרכב עבר 170K , האם יש המלצה להחליף שמן + מסנן גיר? או שבאמת אפשר לשים תוסף?

אשמח לתשובות ממומחים בנושא.

תודה, יונתן.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

במידה ואין חוסר בנוזל הממסרה האוטומטית,

יש לבצע בדיקת סורק תוכל לגשת ל"מוסך כוכב" עדיף סקנר מקורי STAR ,ורק לאחר מכן בדיקה מכנית לחצים וכד' .

יגאל

פורסם

בתור התחלה רצוי לבדוק מפלס שמן גיר, ולהוסיף אם צריך,

ואם רוצים להחמיר אז להחליף ורק במוסך של מרצדס , עם רכב כזה לא כדאי לחסוך בכלל.

אפשר גם להתחבר לסורק ולקבל קוד שגיאה (אם יש).

שיפוץ לגיר לדעתי נראה הזוי ביותר ,כל רכב נורמאלי יכול לעבור את הק"מ שציינת ללא בעיות (אם הוא טופל כהלכה) ובטח ובטח מרצדס

זה הרי מ ר צ ד ס

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

זה מחלה! לדגמים האלה יש לי דגם כזה שנת 1996

וגם הייתה לו בעיה כזאת שלי עברה 160000 והייתה בעיה של מחשב גיר

שיבדוק את זה

אסור לשחק בזה לי עלה 6000 להחליף לאחד כזה יד שניה כולל עבודה

פולקסווגן פולו 1996

1600

גיר ידני