Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעייתי משהו ....

הגנב ימות,

האוטו אצלך,

אתה מאחורי סורג ובריח לחלק די גדול מחייך

עו"ד טוב מוציא אותך מהכל.בינתיים לימדת עוד כלב שכאן לא פראיירים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמר החימושניק...

אני אהיה לוחם בסופו של דבר,לא אתן לעצמי להתדרדר לשיעורים בחדר כושר עם טייץ' ורוד.

לא עדיף להיות מדריך יציבה - SORRT TOO GAY FOR ME

פורסם

אני יודע שזה ממש לא קשור לשרשור, אבל מה זה בדיוק קשור להומואים?

קצת הגיון:

זה לא מקצוע של הומואים.

זה מקצוע נחוץ כי יש אנשים עם בעיות יציבה.

אם זה כן היה של הומואים (וזה לא!), אז אתה אומר שהומואים הם נחוצים כמו המקצוע.

אז מצד אחד אתה אומר שהומואים זה דבר רע (שזה כבר עושה אותך בן אדם שיפוטי ולא בוגר), ומצד שני אתה אומר שהם נחוצים בשביל עבודות כאלו.

אז מה אתה אומר בעצם?

אתה מפלה אנשים לפי העדפה מינית ובוחר להם מקצוע לפי זה? זו אפליה!

בלי קשר, אימון יציבה זה משהו נחוץ ועוזר לבעיות בריאותיות, כמו למשל כאבי גב שיש לאנשים רבים, כולל אותי.

הייתי רוצה את הדעה שלך על פרוקטולוגים...:wink:

פורסם
אני יודע שזה ממש לא קשור לשרשור, אבל מה זה בדיוק קשור להומואים?

קצת הגיון:

זה לא מקצוע של הומואים.

זה מקצוע נחוץ כי יש אנשים עם בעיות יציבה.

אם זה כן היה של הומואים (וזה לא!), אז אתה אומר שהומואים הם נחוצים כמו המקצוע.

אז מצד אחד אתה אומר שהומואים זה דבר רע (שזה כבר עושה אותך בן אדם שיפוטי ולא בוגר), ומצד שני אתה אומר שהם נחוצים בשביל עבודות כאלו.

אז מה אתה אומר בעצם?

אתה מפלה אנשים לפי העדפה מינית ובוחר להם מקצוע לפי זה? זו אפליה!

בלי קשר, אימון יציבה זה משהו נחוץ ועוזר לבעיות בריאותיות, כמו למשל כאבי גב שיש לאנשים רבים, כולל אותי.

הייתי רוצה את הדעה שלך על פרוקטולוגים...:wink:

יוסי :lol:

לא מזלזל באף אחד,ולא שופט פשוט לא אוהב דברים שנראים לי יותר מדיי GAY :wink:

פורסם

נכון, זה מאוד GAY להכין לוחמים של סיירת מטכ"ל

ולבנות להם סרגל מאמצים וללמד אותם איך להרים דברים נכון בלי שיקבלו שלוש פריצות דיסק על השנה הראשונה...

אבל אתה - גבר גבר. אתה קשוח. בדיוק החומר שממנו גיבורי על עשויים.

תעשה טובה לעצמך - רק תפסיק לשלוח לי הודעות פרטיות. זה לא מוסיף לך כבוד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...