Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נגיד וגנבו לי את האוטו... איך הביטוח מחשב את הסכום שהוא ייתן לי?

לפי היד? ק"מ? תאונות קודמות?

ואם כן איך הוא יודע מה הק"מ של האוטו ואיזה תאונות הוא באמת עבר?

פורסם

המחירון המקובל הוא לפי לוי יצחק. (מזה יורד השתתפות עצמית וכד').

חברת הביטוח יודעת איזה יד הרכב שלך, זה רשום ברישיון הרכב.

בשנים האחרונות יש לחברות הביטוח מאגר משותף לגבי תאונות, כך שאם היתה תביעה כל שהיא בהיסטוריה של הרכב, זה מתועד.

לגבי קילומטראז' - אני מניח שאם זה יהיה מאוד חשוב לחברה, היא תבקש ממך להביא אישור מהמוסך על הקילומטראז' שהיה בכניסה האחרונה לטיפול/תיקון. מוסכים רושמים את הקילומטראז' בכרטיס עבודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שלום לכולם

נגיד וגנבו לי את האוטו... איך הביטוח מחשב את הסכום שהוא ייתן לי?

לפי היד? ק"מ? תאונות קודמות?

ואם כן איך הוא יודע מה הק"מ של האוטו ואיזה תאונות הוא באמת עבר?

אני מבין שהרכב לא להיט עם יד גבוהה ו/או ק''מ גבוהה ו/או תאונות.

תעלים אותו בשקט ללא עזרת הפורום

:roll:

רק אל תשכח להשאיר אצלך 2 מפתחות :wink:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

היי

בתור אחד שגנבו לו, ולא באופן תאורטי !

היה לי ברלינגו שנת 2004, נרכשה מלובינסקי טרייד עם 260 אלף ק"מ, נגנבה עם כמעט 270 אלף.

אז ככה:

הם מבקשים 2 מפתחות מקוריים של הרכב + רשיונות

הם מבקשים חשבונית מביקור אחרון במוסך

אני נתתי להם את הכל עם חשבונית שהאוטו היה במוסך ב267 אלף נדמה לי

הרכב היה שווה 58000 במחירון

הורידו לי 12% ק"מ, מצאו שהיה לרכב תאונה הורידו עוד 5%, הורידו לי את הפרמייה (המקיף הולך בתביעה, אין אפשרות לגלגל הלאה, את החובה מגלגלים), הוסיפו לי 600 ש"ח על הרדיו נדמה לי, שורה תחתונה קיבלתי על הרכב 47700 + 652 ש"ח החזר אגרת רישוי.

את הכסף מקבלים אחרי חודש וקצת, הביטוח מחכה חודש בדיוק יענו שאם הרכב ימצא, אם הרכב לא נמצא הם מגלגלים את הכסף, במקרה שלי זה לקח חודש וחצי כי הרכב היה משועבד אז הכסף עובר ב2 חלקים, חלק 1, שחרור שעבוד, חלק 2.

ואל תהיו חכמים, אי אפשר לשקר להם, בא חוקר, אם אין מפתחות מקוריים לרכב יתחיל חקירה שכאילו שכפלתם מפתח ויש גניבה מבויימת, יאלצו אתכם למכונת אמת למרות שזה לא קביל בחוק בכלל.

לא נעים, תאמינו לי, פחדתי, אבל רווח לי כשהחוקר אמר לי שהברלינגו נהפך רכב גניב, הוא לקח את המפתח של האוטו, ההסטורית טיפולים והלך לדרכו.

אהה, שכחתי להוסיף שברגע שתודיע לחברת ביטוח על הגניבה שולחים לך איזה 4 דפים בפקס אתה צריך למלא כל מיני דברים יענו איפה האוטו עמד היה נעול, האם מישהו מהשכנים ראה (כן, אני גם שניה רץ לשאול את השכנים איפה האוטו), שואלים אם היה רדיו, אם ניסית למכור את האוטו במהלך החצי שנה האחרונה ועוד כל מיני דברים, את אותם שאלות ישאל גם החוקר שבא לקחת את המפתח של הרכב.

בקיצר אני לא ממליץ לאף אחד שיגנב לו האוטו, בטח בטח שאני לא ממליץ לביים גניבה, רק ה4 שעות לשבת במשטרה בשביל לקבל חתיכת נייר שמדווחת על שבלרות כדי לסתום לביטוח את הפה, מייאשת עד למצב שהייתי מעדיף שהברלינגו תהיה אצלי, אני לא מדבר על הריצה למשרד הרישוי להוציא כפל רשיון במידה והרשיון היה ברכב, אני לא מדבר גם על הריצות לחברת הביטוח למסור את תעודת הביטוח לצורך פתיחת תיק חקירה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יאלצו אתכם למכונת אמת למרות שזה לא קביל בחוק בכלל.

אף אחד לא חייב ללכת למכונת אמת.

מי שמסכים ללכת למכונת אמת, צריך לקחת בחשבון שמכונה לפעמים טועה. (לטוב ולרע).

למרות שתוצאות מכונת אמת אינן ראיה - הן משאירות רושם מסויים.

באותה מידה, גם מי שלא מוכן ללכת למכונת אמת נותן תחושה לצד השני שיש מה להסתיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הם מבקשים 2 מפתחות מקוריים של הרכב + רשיונות

נניח ורשיון הרכב היה ברכב בזמן הגניבה. מה אז?

פורסם

כתבתי את זה למטה:

זה יבזבז לך לפחות שעה מהחיים במשרד הרישוי בשביל כפל רשיון + 33 ש"ח לשלם את הכפל הזה כדי להפעיל אותו.

לגבי התעודת ביטוח אין לי מושג, המסמכים היו עלי במקרה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא יודע מה המצב היום אבל לפני כמה שנים נגנב לי רכב שבדיוק עמד למכירה באותו הזמן

הגיע חוקר אלי למשרד ניסה לשאול שאלות עם רמיזה לגניבה מבוימת כשהגיע לשאלת השאלות על פוליגרף עשיתי לו הכירות עם הדלת מהצד שבחוץ.

לגבי מפתחות היה לי רק סט אחד וזה מה שהם קיבלו

הכסף הועבר אלי אחרי חודש וחצי בערך תוך הבהרה לסוכן שאין לי כח למשחקים ושכדאי שישלמו אחרת אני מעביר את כל הביטוחים שיש לי (שבמקרה נעשו באותה החברה) לחברה אחרת (ביטוחי חיים, עסק, ועוד מס' רכבים).

חברת הביטוח היא כלל

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

הביטוח חייב לתת לך מחירון הרכב.

הביטוח נותן לך את המחירון של הרכב בהווה זאת אומרת כהיום, אין הביטוח מחשב ידיים קודמות, תביעות, וכל הדברים מסביב.

שבוע טוב.

פורסם
הביטוח חייב לתת לך מחירון הרכב.

הביטוח נותן לך את המחירון של הרכב בהווה זאת אומרת כהיום, אין הביטוח מחשב ידיים קודמות, תביעות, וכל הדברים מסביב.

שבוע טוב.

ולגבי ערך הרכב הביטוח מחשב הכל לפי מחירון לוי יצחק

דהיינו: מס' בעלויות, ק"מ (אם אפשר להוכיח), תאונות קודמות, תוספות אינטגרליות כגון מגנזיום, מזגן, חלון שמש

החזר על רדיו באם היה מבוטח

החזר על אזעקה/ איתוראן אם היה מחויב בפוליסה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אל תדאג לחברת הביטוח,

כמו שהיא ידעה כמה שווה הרכב שלך בשעה שהיא ביטחה אותו, כך היא תדע כמה הוא שווה בשעה שהיא תצטרך לפצותך.

בדיוק בשביל זה ייש לחברה שמאים.

זה שמחיר הרכב שלך לא מופיע במחירון, לא אומר שלוי יצחק לא ידע להעריך כמה הוא שווה.

.

פורסם

אמיר, כשקניתי את הרכב הוא כן הופיע במחירון, עכשיו הוא לא.

אני לא דואג, סתם מתעניין. ומי במקרה כזה מממן את השמאי? חברת הביטוח?

• תוכן חדש...