Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש את האפשרות לבחור אם לחזור יומיות או לא,ובאיזה בסיס להיות.

הוא יעשה משהו שקשור למודיעין בחיל האוויר.

הוא יוכל להיות בכל בסיס של חיל האוויר שיחפוץ וגם בקירייה.

לא תיהיה לו בעיה לא לחזור יומיות במידה ותנאי השירות כ"כ טובים כמו שהמיתוס המפורסם מספר(מטבחים טוביםי יחסית,בריכות,בתי קולנוע,חדר כושר,ג'קוזי(ג'קוזי??),מסיבות כל סיום תקופה.. או כמו שהוא הגדיר את זה "בית מלון").

אז,האם המיתוס המפורסם נכון?

נ.ב

-החבר כרגע בטירונות(ה' יודע איך הוא יודע כבר עכשיו מה יהיה בדיוק התפקיד שלו),ככה שהוא לא התנסה בשירות סדיר.

-אני מניח שהוא יעשה שירות קליל יחסית,ככה ששעות הפנאי יהיו חשובות לו(בטח יתחיל ב 8 בבוקר ויסיים בשעות הערב המוקדמות)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

התנאים מאוד תלויים באיפה הוא יוצב... יש בסיסים טובים ויש כאלה שלא.

גם באלו שנחשבים טובים זה לא אומר שבאמת טוב, זה רק אומר שעדיף על בסיסים אחרים.

מחברים שבקרייה, אף אחד לא אוהב להיות שם (תורנויות, משטרה צבאית, ועוד..). שיקח את זה בחשבון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

א. זה תלוי באופי של הבן אדם. יש כאלו שלא יכולים להעביר לילה אחד בלי בירכת לילה טוב מאמא ויש כאלו שמסתדרים.

ב. הקרייה זה לא מקום נעים לשרת בו.

ג. התנאים בבסיסי חיל האוויר אמנם טובים יותר מאלו שבבסיסים של הירוקים אבל ממש לא "בית מלון". המון שמירות, מטבחים ותורניות. המשמעת הרבה יותר קפדנית מזאת שבסיסים הירוקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא אוהב את הקרייה (בכלל!) - המון מ"צ...

אני לא חושב שבסיס צבאי זה המונח המתאים לקרייה, אלא יותר בכיוון טיילת של חיילים (חסרי תעסוקה כנראה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מנסיון - אם הוא רוצה להעביר את השירות במהרה ובצורה מעניינת, בשום פנים ואופן לא יומיות ובפרט לא בקריה.

ממליץ (שוב מנסיון) על בסיס רמון, אחד היפים וה"עשירים" ביותר בח"א.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שיעזוב יומיות ושיעזוב את הקריה. מקום מסריח.

אני ממליץ על בסיסים רמת-דוד,נבטים,רמון,חצרים- אחלה בסיסים. רק שיקח בחשבון הרבה תורנויות יחסית(הכמות יורדת עם הזמן).

172

• תוכן חדש...