Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במו 520-530 שנת 90-95?

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל מידע על במו סדרה 5 משנת 90-95 מ520-530

האם זה רכבים אמינים?

מהנים?

יקרים לאחזקה?

כל מידע יעזור

תודה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

האם זה רכבים אמינים?

מהנים?

יקרים לאחזקה?

כל מידע יעזור

תודה מראש

מאוד יקרים לאחזקה.

בעיות רבות בגיר .

התנהגות כביש קצת בעייתית לנהג שלא רגיל לה , ומאוד מאוד לא סלחנית !

אחזקה יקרה כבר אמרתי .

עוד שאלות יותר ספיציפיות יעזרו

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

האם זה רכבים אמינים?

מהנים?

יקרים לאחזקה?

כל מידע יעזור

תודה מראש

מאוד יקרים לאחזקה.

בעיות רבות בגיר .

התנהגות כביש קצת בעייתית לנהג שלא רגיל לה , ומאוד מאוד לא סלחנית !

אחזקה יקרה כבר אמרתי .

עוד שאלות יותר ספיציפיות יעזרו

בעיות בגיר אוטומטי או ידני?

מה כל כך יקר באחזקה?

זה רכב אמין??

מה ההספקים של הסדרה?

פורסם

הרכב נחשב אמין יחסית אבל:

1. הגיר האוטומטי כבר גמור לרכב באותן שנים.

2. חלפים יקרים פחד.

3. בעלים קודמים בד"כ התעללו ברכבים מהסוג (והמבין יבין).

4. עזוב, תקנה אודי 100 (עד 93) או A6 צורה ישנה ותסבול פחות.

צ'או

:roll:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

הלו!! אנחנו מדברים על רכב יוקרה! לא רכב ספורט!! זה לא 318-W3!!

למה שהבעלים הקודמים יתעללו ברכב?

למה התנהגות כביש בעייתית ולא סלחנית? אני משוכנע שגם בתחילת שנות ה-90 ב.מ.וו ידעו לייצר רכבי יוקרה מהנים ובטוחים לנהיגה. זו לא סדרה 3 משנות ה-80...

ודבר אחרון בנוגע ליוקר האחזקה. לאבא של חבר שלי יש 730 שנת 93. אני יכול לשאול אותו בדיוק לעלויות, אבל אני משוכנע שהן לא גבוהות כפי שנדמה. הרכב עבר 270000 ק"מ, הוא נוסע נפלא (נפלא!!), נוח בצורה מדהימה, מנוע פועם בקצב ומספק מומנט מעולה גם ב-2000 סל"ד, ואפילו רוב החלקים בפנים עדיין שלמים (הוא גם החליף להגה קטן יותר של מומו, פשוט מגניב). חבר שלי סיפר לי שעלויות האחזקה אינן נמוכות (דלק וטיפולים) אבל הרכב אמין למדי. אני חושב שמי שיודע למה הוא נכנס מבחינת עלויות חלפים וטיפולים יהיה מרוצה מהרכב. סה"כ במחיר נמוך למדי מקבלים רכב מפואר ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הלו!! אנחנו מדברים על רכב יוקרה! לא רכב ספורט!! זה לא 318-W3!!

למה שהבעלים הקודמים יתעללו ברכב?

למה התנהגות כביש בעייתית ולא סלחנית? אני משוכנע שגם בתחילת שנות ה-90 ב.מ.וו ידעו לייצר רכבי יוקרה מהנים ובטוחים לנהיגה. זו לא סדרה 3 משנות ה-80...

ודבר אחרון בנוגע ליוקר האחזקה. לאבא של חבר שלי יש 730 שנת 93. אני יכול לשאול אותו בדיוק לעלויות, אבל אני משוכנע שהן לא גבוהות כפי שנדמה. הרכב עבר 270000 ק"מ, הוא נוסע נפלא (נפלא!!), נוח בצורה מדהימה, מנוע פועם בקצב ומספק מומנט מעולה גם ב-2000 סל"ד, ואפילו רוב החלקים בפנים עדיין שלמים (הוא גם החליף להגה קטן יותר של מומו, פשוט מגניב). חבר שלי סיפר לי שעלויות האחזקה אינן נמוכות (דלק וטיפולים) אבל הרכב אמין למדי. אני חושב שמי שיודע למה הוא נכנס מבחינת עלויות חלפים וטיפולים יהיה מרוצה מהרכב. סה"כ במחיר נמוך למדי מקבלים רכב מפואר ביותר.

רוני

רוני אני מודע לזה שהבימר היא רכב יוקרה .

ובטוח שהאחזקה של המכונית הזו גבוהה במיוחד כי אני מכיר הרבה שמחזיקים ברכב זה ולנו היתה 735 שאני יכול להגיד לך בביטחון מלא שהאחזקה שלה גבוהה ביותר .

רוב מחזיקי רכב זה (אם הם לא צעירים ערבים ) לא מתעללים במכונית - לפי מה שאתה אומר ... בסביבתי כל מי שיש לו מכונית כזו כן לוחץ עליה ... כך שבדבר זה אני לא בטוח איך זה אצלכם רוני .... אבל בסביבתי הגדולה יחסית אני יודע שהם די כל עברו התעללות כלשהי .

לגבי שהבימר לא סלחנית , בזה אני בטוח במאה אחוז .... כי התעללתי במכונית שהיתה לנו הרבה , ואני כן מכיר את הגבול של המכונית , המכונית מהנה ביותר בקוו ישר , בפיתולים האוטו לא הכי טוב , אם אתה נכנס לתת היגויי אז אני יכול להגיד לך שהחזרת האוטו למצב רגיל או שליטה על אוטו של 5 מטרים ומשקל כבד מאוד קשה במיוחד ... ולפעמים זה כמעט בלתי אפשרי כך שאתה מוצא את עצמך עושה 180 מעלות ! ונדפק איכשהו .

***** אתה יכול לנסות עם החבר שלך רק שזה יהיה במקום פנויי לגמרי , בלי מכוניות כדי שלא יקרה משהו ריציני אם לא תשתלטו על הרכב .

לגבי הגיר , הכוונה שלי היתה לגיר האוטומטי שלפי ידיעתי רוב המכוניות הללו מצוידות בו .

הגיר האוטומטי של הבימר עד שנת 96 היו בו בעיות רציניות , והיה צריך ( בדרך כלל לעשות לו שיפוץ או החלפה ב 140 אלף קילומטרים ) ... וזה עסק מאוד יקר ... הגיר החדש שנמצא במודלים 96 , הוא רק בדגמים החדשים , ולא להפתות בסדרה 7 ממודל 95 כי למרות שהיא נראית כדגם החדש אך היא עדיין מצויידת בגיר הישן .

וזהו נדמה לי ,

אם יש עוד שאלות אשמח לענות , ורוני אני מדבר מתוך נסיון עם הרכב הזה , ולגבי הסלחנות אני בטוח שרוב האנשים שמחזיקים רכב זה לא ממש מגיעים בה לאישליטה כמו שאני מהגתי לעשות , ולכן אני אומר שהיא לא סלחנית

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תשמע BENDER , אני לא ממש יכול להגיד לך שהאחזקה זולה , הרכב אמין אבל אם יתקלקל לך משהו זה יעלה לך הון , בעית הגיר כבר הסברתי כך שכדאי לבדוק את ההסטוריה שלו , יש אפשרות טובה זהוא הוחלף בסביבות ה 140 אלף ... שלנו שופץ ב 140 וחזר לבעיות ב 180 , ואני יכול להגיד לך שהשיפוץ שלו דיי יקר .

אני לא מנסה להפחיד אותך מקנית המכונית , כי אני מאוד קשור למכונית זו במיוחד למורת שאני מאוהב בסדרה 7 אבל בעיקרון זה אותו דבר .

האוטו מהנה ביותר לנהיגה וגם בהאצות אם יש תקנה אחת עם מנוע 3000 אז עם הקיק אתה תקגיש כאילו שהאוטו יורד קצת ומשהו דוחף אותך חזק לכסא , הרגשה נעימה ביותר , אבל כמו שאמרתי כדאי מאוד לדעת את גבולות הרכב ולא העבור אותם , ( לא כמו רכבים אחרים שאתה יכול לשלוט בהם ) - אני מתכוון שתדע את הגבול עד למצב של תתג היגויי ומחסור באחיזה , כך שהוא מאוד קשה לשליטה .

אני הייתי הולך על מכונית שכזו את האמת , אבל הייתי מחפש אחת ידנית , - היתה אחת בעיר אצלי לאיזה בחור שחורה מודל 93 יבוא אישי ידנית ( 730 ) אבל צריך להיול סבלני לזה .

בכל מקרה אם תקנה אני חושב שכדאי לך לקחת קורס נהיגה מתקדם כדי להכיר יותר את הרכב את הגבולות ואיך להסתדר עם הנעה אחורית .

ועוד עיצה אחת אחרונה **** אל תקנה אוטו כזה מערבים !!!!!***** כי רובן המוחלט שחוטות לגמרי ....

בהצלחה ואם אני יכול לעזור לך בהמשך אז בשמחה :wink:

Henry Miller

פורסם
תשמע BENDER , אני לא ממש יכול להגיד לך שהאחזקה זולה , הרכב אמין אבל אם יתקלקל לך משהו זה יעלה לך הון , בעית הגיר כבר הסברתי כך שכדאי לבדוק את ההסטוריה שלו , יש אפשרות טובה זהוא הוחלף בסביבות ה 140 אלף ... שלנו שופץ ב 140 וחזר לבעיות ב 180 , ואני יכול להגיד לך שהשיפוץ שלו דיי יקר .

אני לא מנסה להפחיד אותך מקנית המכונית , כי אני מאוד קשור למכונית זו במיוחד למורת שאני מאוהב בסדרה 7 אבל בעיקרון זה אותו דבר .

האוטו מהנה ביותר לנהיגה וגם בהאצות אם יש תקנה אחת עם מנוע 3000 אז עם הקיק אתה תקגיש כאילו שהאוטו יורד קצת ומשהו דוחף אותך חזק לכסא , הרגשה נעימה ביותר , אבל כמו שאמרתי כדאי מאוד לדעת את גבולות הרכב ולא העבור אותם , ( לא כמו רכבים אחרים שאתה יכול לשלוט בהם ) - אני מתכוון שתדע את הגבול עד למצב של תתג היגויי ומחסור באחיזה , כך שהוא מאוד קשה לשליטה .

אני הייתי הולך על מכונית שכזו את האמת , אבל הייתי מחפש אחת ידנית , - היתה אחת בעיר אצלי לאיזה בחור שחורה מודל 93 יבוא אישי ידנית ( 730 ) אבל צריך להיול סבלני לזה .

בכל מקרה אם תקנה אני חושב שכדאי לך לקחת קורס נהיגה מתקדם כדי להכיר יותר את הרכב את הגבולות ואיך להסתדר עם הנעה אחורית .

ועוד עיצה אחת אחרונה **** אל תקנה אוטו כזה מערבים !!!!!***** כי רובן המוחלט שחוטות לגמרי ....

תודה על התגובות!!

אני עדיין לא קונה כזו !!

אני מדבר על סדרה 5!!!

סדרה 5!! לא 7!!!

אבל לפי מה שרשמתם עדיף באמת ידני שהוא פחות מועד לבעיות!!

ולדעתי רכב כזה יש ללא נעט חברה די מבוגרים זה רכב יוקרה לא איזה הוט האטץ או רכב של צעירים

פורסם

תודה על התגובות!!

אני עדיין לא קונה כזו !!

אני מדבר על סדרה 5!!!

סדרה 5!! לא 7!!!

אבל לפי מה שרשמתם עדיף באמת ידני שהוא פחות מועד לבעיות!!

ולדעתי רכב כזה יש ללא נעט חברה די מבוגרים זה רכב יוקרה לא איזה הוט האטץ או רכב של צעירים

הבעיה היא בשתי המכוניות סדרה 5 ו 7 ... כך שזה לא משנה.

יהיה לך מאוד קשה למצוא אחת ידנית , אך היא מאוד מומלצת ... וגם מאוד מהנה לצעיר :)

ואתה תראה שלמרות שהאוטו יוקרתי אבל אתה מרגיש את הדחף הספורטיבי משהו בפנים ... לא יודע .. ... תנהג באחת ותבין למה אני מתכוון .

ולא יודע איך נזכרתי אבל ראיתי פעם בלוח פוקוס בימר 5 או משהו , חיפשתי ומצאתי האוטו 535I מודל 92 ידני עם קילומטרג' של 110000 שזה יחסית נמוך האוטו ביבוא אישי .

אני בטוח שהאוטו כבר נמכר כי זה כבר מלפני חודשיים , אבל לדעתי שווה לבדוק , אולי במקרה הוא עדיין יושב בבית !!

הטלפון הוא 052-555277 ..

תנסה את מזלך !

Henry Miller

פורסם

מה הנפחים של סדרה 5?

520=2000

525=2500 וכו?(כולם 6 צילינדר?)

ומה ההספקים??

ועוד שאלה האם האוודי 100 באותה קטגוריה\רמה של סדרה 5??(מתחילת שנות ה90?)

תודה רבה

פורסם
מה הנפחים של סדרה 5?

520=2000

525=2500 וכו?(כולם 6 צילינדר?)

ומה ההספקים??

ועוד שאלה האם האוודי 100 באותה קטגוריה\רמה של סדרה 5??(מתחילת שנות ה90?)

תודה רבה

את האודי אתה יכול להציב מול סדרה 3 ולא 5 ... (לפי דעתי ).

בעניין ההספקים קבל

http://www.parkers.co.uk/choosing/performance/performance.aspx?model_id=316

Henry Miller

פורסם

ואיך הסדרה 3 משנתונים 91-95 בייחוד 318\320 קופה

תודה רבה!!

• תוכן חדש...