Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי את הכתבה הבאה ב-YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475837,00.html

לאחר שקראתי אותה, אני מבקשת מכם, מכל אחד שיודע על מקום שבו מחזיקים בעלי חיים בתנאים - לא תנאים, אנא פנו למשטרה בכדי שהחיות לא יצטרכו לסבול מידם של מתעללים שכאלו.

מי יתן ויבוא בקרוב יום שבו הזנחה והתעללות בבעלי חיים תהיה שקולת ערך מבחינת העונש הקבוע על המעשה בחוק, כהזנחה והתעללות בחסר ישע ואף גרוע מכך.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ממש מזעזע.

יש תוכנית, בערוץ זון ריאליטי אם אני לא טועה, שעוסקת בדיוק בנושא הזה: הם עוקבים אחרי צוות משטרתי מיוחד לטיפול בהזנחת בעלי חיים, שמגיעים למקומות כאלה בארה"ב ומחרימים את בעלי החיים.

רק ששם הבעלים נכנסים לכלא.

יחי ההבדל הקטן. :evil::twisted:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
ממש מזעזע.

יש תוכנית, בערוץ זון ריאליטי אם אני לא טועה, שעוסקת בדיוק בנושא הזה: הם עוקבים אחרי צוות משטרתי מיוחד לטיפול בהזנחת בעלי חיים, שמגיעים למקומות כאלה בארה"ב ומחרימים את בעלי החיים.

רק ששם הבעלים נכנסים לכלא.

יחי ההבדל הקטן. :evil::twisted:

באנגליה יש אגודה שמוסרת חתולים משוטים לבעלים.

הם מחתימים את הבעלים על הסכם שהבעלים מתחייבים לידאוג לחתול ואם לא הם יענשו על פי הקבוע בחוק (קנס וכו')...

חבל שבארץ לא מיתיחסים ככה לבעיות (בעצם, במדינה שמיתיחסת לאזרחים שלה בצורה מחורבנת אין ציפיה שיתיחסו לבעלי החיים :|)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ראיתי פעם בנשיונל ג'אוגרפיק תוכנית על איזה עמותה ששיכת לרשות מקומית בארה"ב.

הקיצר - הם באו עם משטרה לעצור איזו מישהי שהשכנים התלוננו שהיא מתעללת בכלבים שלה,וממש שמו עלייה אזיקים,

בגלל שהכלבים לא הוצאו מהבית המון זמן או משהו כזה.

מתי אצלנו ?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

חבל שבארץ לא מיתיחסים ככה לבעיות (בעצם, במדינה שמיתיחסת לאזרחים שלה בצורה מחורבנת אין ציפיה שיתיחסו לבעלי החיים :|)

גילי

צודק...הדרך עוד ארוכה. אם רוצחים ואנסים לא נכנסים לכלא, אז כאלה שמתעללים בבע"ח?

וד"א, מה שתמיר אמר, זה בדיוק מה שיש בריאליטי. זה יחידות של טיפול בבעלי חיים שיש להם סמכות לעצור אנשים, ואנשים אשכרה נכנסים לכלא...טוב אולי אצלנו במילניום הבא, אם בכלל.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...