Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כנראה מתכוון לבצע איטום בדלתות של הרכב בקרוב.

כרגע אני הולך רק על איטום של 2 דלתות.

בחיפושים אחרי חומר איטום ראיתי כמובן את הדיינמאט אקסטרים שעולה 400 שקל לקיט דלתות.

בנוסף ראיתי חומר של חברת CAE שעולה בסביבות 330 שקל.

איך החומר הזה? למישהו יש ניסיון איתו?

עכשיו באלק אקסטרים עולה 900 שקל ויש בו 10 יריעות אם אני זוכר נכון, ככה שאם יש מישהו שמעוניין להתחלק אני בעסק.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בעבר התעניינתי לגביי איטום .. מצאתי יריעה לאיטום בעובי 2 מ"מ גליל של 10 מטר על מטר רץ ב 500 שקל אמור להספיק לכל הרכב + עודף אם תרצה להתחלק שלח הודעה..

פורסם

יש הרבה חומרים כאלה, כגון פזקר ודומיו.

אבל הם לא נוחים לעובדה, ולא נדבקים טוב כמו חומר ייעודי.

וגם כדי להגיע לאותה התוצאה הסופית אתה צריך מספר שכבות רב.

אמיר

פורסם

אמיר .. החומר ה"ייעודי" עולה בערך פי 4 לדעתי אפשר להדביק את החומר שהזכרתי ..

והיתי רוצה לשמוע על איזה חומר היית ממליץ ? מה העובי שלו ? וכמה הוא עולה ? תודה:roll:

פורסם

ממליץ? אני פה זה שמחפש דיעות.

האקסטרים חומר טוב, שמעתי כמה רכבים אטומים איתו והוא עשה את העבודה.

אבל תכלס, לא שמעתי חומר איטום לא קונבנציונלי, אז אני לא אובייקטיבי.

אמיר

פורסם

ה cascade או cae איך שלא תקרא לו הוא חומר יעודי לאיטום רכבים בעלי מערכות סטריאו יצא לי לשמוע רכב אטום אם זה

ולא הייתי מבדיל אם זה היה dynamat או cae בקיצור הוא עושה את העבודה זה שלא מכירים בארץ לא אומר שהוא לא טוב

בארה"ב הוא הולך דווקא די יפה ואגב אפשר גם להזמין דרך איביי

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

אני לא הכי בקיא בEBAY ולכן עשיתי חיפוש בEBAY אבל לא מצאתי מישהו שרשום שהוא שולח גם לארץ.

עזרה?

אמיר

פורסם
אני לא הכי בקיא בEBAY ולכן עשיתי חיפוש בEBAY אבל לא מצאתי מישהו שרשום שהוא שולח גם לארץ. אולי בגלל המשקל ?

עזרה?

אמיר

כמו שניר GREENMONSTHER הסביר פעם , אתה צריך למצוא משהו בזול מאוד , ולוודא שליחה דרך הים (מה שלא כולם ערוכים לכך), כי אחרת ,מחיר המשלוח יעביר את זה למחיר שכדאי לקנות כאן

בברכה יהודה

פורסם

להזמין מחו"ל חומר איטום לא יוצא משתלם בגלל שהוא מסופק לארץ בצורה מסודרת ובכמויות :)

אז ה 400 ש"ח שזה עולה כאן יוצא הרבה יותר זול מלהזמין את זה , 900 ש"ח בשביל BULK זה גם משתלם ולא כל כך יקר בשביל להשיג את מה שאתה רוצה אמיר וזה שהפורד תפסיק להתפרק ולצעוק הצילו

אם אתה רוצה אני אשאל אם אפשר להשיג לך את זה בפחות ... כשאני אקנה את הדוטק :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

פסים ברוחב 15 ס"מ זה לא דק מידי? בכל אופן, איפה קנית אותו?

למישהו יש ניסיון עם החומר?מכיר אותו?

בשביל איזה סט אטמת את הדלת?

לכמה הספיק לך הגליל הזה?

תודה רבה!

אמיר

פורסם

עושה רושם שמדובר בחומר בעל נוסחה דומה לחומרים של סקנד סקין ודיינמאט (גומי סינטטי עם רדיד אלומיניום).

גם המשקל של 2 קילו למ"ר מכובד מאוד.

מהיכן קנית את החומר? מהיבואן שמצויין בברושר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...