Jump to content

zeevsk

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של zeevsk

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. http://heb.palziv.com/Htmls/article.aspx?C2004=12511&BSP=12486 רח.י.ל.פרץ 39 ת"א
  2. א)אין בעד מה ב)כמו שכתבתי, לשתי דלתות צריך שני גלילים0.15x10 או גליל אחד 0.3x10 (כך זה לעשות איתום ולא לחסוך בחומר) אתה יכול להסתפק בגליל אחד 0.15x10 עמ תוצאה מספיק טובה(כיסוי 60-80%) ג) אני מאוד מרוצה, שכבה אחת על חלק חיצוני של דלת(מביפנים)+שיכבת פלציב 6מ"מ, עוד שיכבה על חלק פנימי של דלת+שיכבת פלציב(חורים בדלת לסגור לחלותין עם דיקט,חתיחות גומי,פלסטיק, ברגים וכו). דבר אחורון-להדביק ריפה בנד על פנל פלסטיק, להרכיב קליפסים עם חתיחות חומר ולהחזיר פנל למקומ שלה . נשאר רק להכין מקום לרמקול, ודלת מוכנה.(במציאות כל זה-עמון עבודה)
  3. חוץ מהחומרים האלו, השתמשתי אוד בשתי שחבות של פלציב-6מ"מ
  4. חומר גמיש קצת יותר מ-extreme ועם כושר הדבקה מאוד גבוה.אני בטוח,שזה אותו חומר Damplifier Second Skin רק מיצרן אחר לא מפורסם באנף Sound Demping(אני קראתי הרבה בנושה וגם השכלת מהנדס עזרה לי להבין את זה).אני עשיתי איטום גמ עם Dynamat Extreme וגם עם Repa-Band ובסוף הצטערתי שקניתי Dynamat. כך שניסיון כבר יש. לגבי חומר השני -לי אין ניסיון, אבל בטוח, שהו יהיה טוב על ריצפה שך אוטו.
  5. מידות Dynamat http://www.dynamat.com/store/store-car.asp
  6. כן, MBMI -חברת בת של אריז, בקומה שלישית בחורה נחמדה ומשועממת.לבקש הנכה. יש גם חומר לא רע,אבל ביטומני-קיבוסלף. http://www.mbmi.co.il/pdf/kebo-kd.pdf אגב, לשתי דלתות צריך 2-3מ"ר חומר(לעשות איטומ ברמה טובה) ב-Dynamat Door Kit Extreme יש 1.1מ"ר חומר ו ב-Dynamat Door Kit Original רק 0.9 מ"ר. ריפה בנד יש גם בגודל 0.3X10
  7. http://www.mbmi.co.il/pdf/ripa_bend_new01.pdf
  8. אני השתמשתי בריפה בנד-חומר זהה ל-SECOND SKIN DAMPLIFIER, רק פ3 זול מSK.חומר מעולה מתוצרתגרמנהי. http://www.mbmi.co.il/pdf/ripa_bend_new01.pdf 0.15x10מטר-275שח
  9. אני מסתובב בכל הארץ... את חיפה אני מכיר לא רע, אשמח מאוד אם תגיד לי איפה המקום, כתובת (רחוב ומספר) יהיו עוד יותר טובים לי - כמובן אם יש לך. תודה.
  10. אני רוצה לשפר את האטימה לדלתות, אך אני לא מצליח למצא דינמט... חרשתי הכל ואין לי מושג איפה משיגים את החומר. מישהו יכול לעזור? אגב, מצאתי חברה שמוכרת חומרי בידוד אקוסטיים: http://www.absotec.co.il/default.asp?kat=products.asp&page=חומרי%20בידוד%20אקוסטיים , אתם יודעים אם מה שהם מוכרים מתאים לאטימה ברכבים?
×
×
  • תוכן חדש...