Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו את הדבר היפה הזה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

car_portal_pic_7512.jpg?379

זו לא מכונית קונספט, זה גירסה חדשה של טויוטה MR2 שעברה קסטומיזציה ע"י חטיבת TTE של טויוטה (אלה שאחראים על מכונית ה-F1 שלהם)... והיא תימכר החל מהשנה הבאה באירופה, בכמויות קטנות מן הסתם, עם מנוע 1.8 180 כ"ס (0 ל- 100 ב 6 נקודה משהו שניות)...

הפרויקט הבא של החבר'ה מ- TTE: יאריס... :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ולטעמי היא נראית נ-ו-ר-א !

MR2 מקורית נראית ה-ר-ב-ה יותר טוב !

1017.JPG

גם המקורית לא נראת מי יודע מה... :mm_tongu:

Finger's gonna kill me.

פורסם

דיוויד,

אתה יודע של MR2 שבתמונה יש היום כבר קיט טורבו.

לאור איך שהוא נהג אז, והביצועים העלובים של הרכב (הנעה אחורית עלק) אני לא ממש מבין למה הוא צריך את זה.

Leon Cupra 2009

פורסם

זו לא מכונית קונספט, זה גירסה חדשה של טויוטה MR2 שעברה קסטומיזציה ע"י חטיבת TTE של טויוטה (אלה שאחראים על מכונית ה-F1 שלהם)... והיא תימכר החל מהשנה הבאה באירופה, בכמויות קטנות מן הסתם, עם מנוע 1.8 180 כ"ס (0 ל- 100 ב 6 נקודה משהו שניות)...

מזה העיצוב הזה?! אני לא יודע אם לבכות :cry: או לצחוק :D ...

ובקשר לגרסה המקורית שיש בארץ, העיצוב לא הכי מבריק ולא הכי מושלם - אבל כשאחת כזאת עוברת לידך, אתה לא מסוגל להוריד ממנה ת'עיניים... :shock2:

172

פורסם

אחי הalfa_draco

אתה זקוק לבדיקת עיניים :shock: (דחוף)

זה מכוער!!!! אפילו הBMW סדרה 7 יותר יפה לידה :oops:

אלי שמח לחוזר לפורום :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

האוטו הזה נראה כאילו הוא יצא מהרובוטריקים :shock:

Finger's gonna kill me.

פורסם
דיוויד,

לאור איך שהוא נהג אז, והביצועים העלובים של הרכב (הנעה אחורית עלק) אני לא ממש מבין למה הוא צריך את זה.

קצת מעליב, אבל למדתי לנהוג מאז . אני מצטער שאיכזבתי אותך icon_fart.gif , זה לא יקרה שוב.

icon_burnout.gif

פורסם
דיוויד,

קצת מעליב, אבל למדתי לנהוג מאז . אני מצטער שאיכזבתי אותך icon_fart.gif , זה לא יקרה שוב.

icon_burnout.gif

א-ו-פ-ס...:shock:

motorica.net

פורסם
לדעתי זה דוחה

אבל כל אחד והטעם שלו!

לדעתי זה יפה :hihi:

כמו שאמרתי כל אחד מהטעם שלו

כמו שאני אוהב את החרק של סובארו :-)

Vw Polo GTI

פורסם
דיוויד,

icon_burnout.gif

LOL !! :lol::lol:

יש לי תמונות שלך ושל האוטו מהג'ימיקאנה, אם אתה מעונין שלח לי ה"פ.

ועוד משהו.. באמת התקנת מגדש ? :shock:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...