Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לרכוש רכב ואחרי הרבה פסילות אני מתלבט בין טויוטה יאריס לבין סוזוקי סוויפט.

אני מתכוון לרכוש רכב חדש ורציתי לדעת קצת מיותר פרטים על הרכבים והמלצות אם מישהו מכיר או נהג בעבר באחד מהם.

בגדול אני גר בתל אביב ונוסע בעיקר בתוך העיר. אני מחפש אוטו בראש ובראשונה אמין וחסכוני (גם בדלק וגם בטיפולים).

תודה רבה,

מתן.

פורסם

בתור אחד שנהג בשתי המכוניות הנ"ל:

היאריס איכותית יותר, מרווחת יותר ובעלת מוניטין שהגיע ונשאר מיאריס דור קודם (שלא בצדק), וזאת מפעת התיבה הרובוטית הלא מוצלחת של הרכב. (בצע חיפוש ופורום ותקבל מידע רב לגבי התיבה הנ"ל).

הסוויפט, מאובזרת באופן נדיב, בעלת גיר אוטומטי "אמיתי" וזולה מהיאריס בכ- 10K.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מה לגבי עניין האמינות?

האם אפשר לומר שאחד מן הרכבים יותר אמין מהשני?

היה לי פולו 98' במשך שנה והיא חנתה יותר במוסך מאשר בבית שלי. אני מחפש רכב סופר אמין שרק רואה מוסך בטיפולים הרגילים.

פורסם
מה לגבי עניין האמינות?

האם אפשר לומר שאחד מן הרכבים יותר אמין מהשני?

היה לי פולו 98' במשך שנה והיא חנתה יותר במוסך מאשר בבית שלי. אני מחפש רכב סופר אמין שרק רואה מוסך בטיפולים הרגילים.

שני הרכבים צפויים להראות אמינות ושרידות טובה.

לכן, לא ניתן לומר שאחד אמין מהשני.

אני ממליץ לך לא להתמקד במי יותר אמין, אלא לבצע נסיעת מבחן מקיפה ביאריס ואז להחליט האם היא עדיין אופצייה עבורך.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני הייתי בוחר בסוזוקי סוויפט.

היא חסכונית, מאובזרת, פחות או יותר אמינה כמו היאריס, בעלת 6 כריות אויר בדגם המאובזר יותר ושתי כריות אויר בדגם הפחות מאובזר (שני הדגמים של הסוויפט מצוידים באותו המנוע, שנוה מבניהם הוא האיבזור), ומה שחשוב במידה לא קטנה שהיא מצוידת בתיבת הילוכים אוטומטית בניגוד לטויוטה יאריס שמצוידת בתיבה רובוטית לא מוצלחת.

בהצלחה=]

שלומי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז זאת היאריס :

דגם: טויוטה יאריס 2007 ומעלה 5 דלתות1.3 Dynamic ידני קלאצ' חשמלי גרסה₪ 112,500 מחיר100,000 ק''מ או 3 שנים אחריות yellow.gifyellow.gifyellow.gifyellow.gifyellow.gif מבחני ריסוק מבוגרים green.gifgreen.gif מבחני ריסוק הולכי רגל blue.gifblue.gifblue.gif מבחני ריסוק ילדיםלמבחן דרכים מבחן דרכים פרטי דגם 5 דלתותקונפיגורציה3קבוצת רישוי מידות ומשקולות 3750אורך מ'מ1695רוחב מ'מ1530גובה מ'מ2460בסיס גלגלים מ'מ1055משקל עצמי ק'ג1480משקל מורשה ק'ג5מס' מושבים272נפח תא מטען (ליטר)42קיבולת מיכל דלק (ליטר)מקפרסון, קפיצי סליל, מוט מייצבמתלים קדמייםקורת פיתול, זרועות עוקבות, קפיצי סלילמתלים אחוריים185/60R15צמיגיםדיסק מאווררבלמים קדמייםתוףבלמים אחוריים מנוע בנזיןסוג מנוע1296נפח מדוייק (סמ'ק)1.3נפח מעוגל (להצגה)4מס' צילינדריםרוחביתצורת מנועאיןמגדש טורבורב נקודתיתהזרקהמשתנהתזמון שסתומים16מספר שסתומים87הספק מירבי (כ"ס)6000סל"ד מירבי בהספק12.4מומנט מירבי (קג"מ)4200סל"ד מירבי במומנטידני קלאצ' חשמליתיבת הילוכים5מספר הילוכיםאיןתפעול גיר מההגהקדמיהנעה136פליטת CO2 ביצועים 170מהירות מירבית13.1100-0 (שניות)14.9צריכת דלק בעיר18.9צריכת דלק בין עירונית17.3צריכת דלק ממוצעת אבזור בטיחות ישABSישהגברת בלימהישחלוקת לחצי בלימה EBD4מספר כריות אוירישביטול כרית נוסעישקדם מותחן לחגורת בטיחות אבזור קדמיחלונות חשמללגובה ולעומקהגה מתכוונןישנעילה מרכזיתישאימובילייזר מקורירגילמזגןMP3מערכת שמע6מספר רמקוליםלידית ההילוכיםציפוי עור להגה וידית הילוכיםישמשענות ראש מאחורישמראות צד חשמליותנהגכוונון גובה כסא40/60מושב אחורי מתקפלישספוילר אחוריישחישוקי סגסוגתוזואת הסוזוקי :

דגם: סוזוקי סוויפט 2007 ומעלה 5 דלתות1.5 GLX אוטומטית גרסה₪ 102,990 מחירללא הגבלת ק''מ , 3 שנים אחריות yellow.gifyellow.gifyellow.gifyellow.gif מבחני ריסוק מבוגרים green.gifgreen.gifgreen.gif מבחני ריסוק הולכי רגל blue.gifblue.gifblue.gif מבחני ריסוק ילדים פרטי דגם 5 דלתותקונפיגורציה2קבוצת רישוי מידות ומשקולות 3695אורך מ'מ1690רוחב מ'מ1510גובה מ'מ2390בסיס גלגלים מ'מ1000משקל עצמי ק'ג1470משקל מורשה ק'ג5מס' מושבים213נפח תא מטען (ליטר)562נפח תא מטען מושב מקופל (ליטר)45קיבולת מיכל דלק (ליטר)מקפרסון, קפיצי סליל, מוט מייצבמתלים קדמייםקורת פיתול, זרועות עוקבות, קפיצי סלילמתלים אחוריים185/60R15צמיגיםדיסק מאווררבלמים קדמייםתוףבלמים אחוריים מנוע בנזיןסוג מנוע1490נפח מדוייק (סמ'ק)1.5נפח מעוגל (להצגה)4מס' צילינדריםרוחביתצורת מנועאיןמגדש טורבורב נקודתיתהזרקהרגילתזמון שסתומים16מספר שסתומים103הספק מירבי (כ"ס)6000סל"ד מירבי בהספק13.5מומנט מירבי (קג"מ)4000סל"ד מירבי במומנטאוטומטיתתיבת הילוכים4מספר הילוכיםאיןתפעול גיר מההגהקדמיהנעה170פליטת CO2 ביצועים 170מהירות מירבית11.7100-0 (שניות)10.7צריכת דלק בעיר17.9צריכת דלק בין עירונית14.5צריכת דלק ממוצעת אבזור בטיחות ישABSישחלוקת לחצי בלימה EBD6מספר כריות אוירישהכנה לכסא בטיחותישקדם מותחן לחגורת בטיחות אבזור ישמחשב דרךקדמי+אחוריחלונות חשמלישנעילה מרכזיתישאימובילייזר מקורירגילמזגןMP3מערכת שמעיששליטה על מערכת שמע מההגה4מספר רמקוליםישפנסי ערפל קדמיםלהגהציפוי עור להגה וידית הילוכיםישמשענות ראש מאחורישמראות צד חשמליותנהגכוונון גובה כסא40/60מושב אחורי מתקפלישחישוקי סגסוגת דעתי האישית יאריס יותר חסכונית ותשמור לך על הערך להרבה יותר זמן

יצאתי עמבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...