Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן או מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, אנחנו מתלבטים בין שתי מכוניות חדשות: מאזדה 3 או רנו מגאן, שתיהן הדגם הבסיסי.

השאלה היא מה עדיף?

מבחינתו הרנו יותר רכב משפחה (בטיחות, חוסך בדלק ותא מטען ענק) אבל אנחנו רוצים רכב ל8-10 שנים אז חשוב לנו גם האחזקה ועניין האמינות (מאזדה).

תודה!

פורסם

אמינות לטווח ארוך היא בעיקר פונקציה של טיב הטיפול שתעניקו למכוניות.

המאזדה 3 לא נוחה במיוחד ורועשת. יש מי שחיים עם זה בשלום. אני לא הייתי רוצה להעביר עם משפחתי עשר שנים בחברתה.

בנוסף, למגאן מערכת ESP, שהיא אבזור הבטיחות החשוב ביותר במכוניות חדשות, ולדעתי אין כל הצדקה לרכוש רכב חדש ללא המערכת הזו. באירופה ה- ESP מוצעת גם במאזדה 3. כאן לא.

ולבסוף, יש במשפחתנו מאזדה 3 שנרכשה חדשה לפני שלוש שנים. המכונית, להפתעתי, לא מפגינה איכות בניה יוצאת דופן לטובה. גומיות איטום מתבקעות בחלונות (המכונית עומדת תמיד בחניה מקורה), מנעול דלת נוסע התפרק יום אחד, כך סתם. לא דברים להם אתה מצפה ביפנית.

פורסם

הנושא הזה נטחן רבות בפורום, תוכל לחפש.

לעצם העניין,אם רק אלו האפשרויות, בהחלט המגאן תהייה ראויה יותר, שתתן תמורה טובה לכסף.

בפרמטרים של בטיחות, הנאה, איבזור, נוחות ומרווח המגאן בהחלט טובה יותר.

לגבי אמינות, למרות הסטיגמה ,המגאן החדשה לא סובלת ממחלות יוצאות דופן, בנוסף האמינות היא פונקציה ישירה של טיפול לאורך הזמן.

ירידת הערך של המאגן תהייה גדולה יותר מהמזדה, אבל אם הרכב הוא לטווח כזה ארוך, אז שיקולי ירידת ערך לא צריכים להטריד אותך כרגע.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לאשתי יש מאזדה שלוש מזה שלוש וחצי שנים, ששרדה 40K קילומטר של הנהיגה שלה, וארבע תאונות.

לאוטו עד עכשיו לא היתה כל תקלה, הגימור נותר כשהיה, ושום דבר לא נסדק או מתפרק. נוחות הנסיעה סבירה מאוד, יש לאוטו אחיזת כביש טובה, שש כריות אויר, ותוצאות לא רעות במבחני ריסוק. ביום שנרצה למכור אותה, יעמדו בשלשות מול ביתנו קונים פוטנציאלים רבים, להוטים לשלם את מחיר המחירון ללא ויכוח.

הרנו מגאן הוא אוטו נוח יותר וכנראה גם בטוח יותר. כשאשתי קנתה את המאזדה נסענו גם ברנו, ואם הייתי צריך לבחור רכב חברה שלא מתפרנס מחשבון הבנק שלי - הייתי מעדיף את הרנו. מאחר והסטיגמות על אמינות הרכבים האירופיים לעומת היפנים מבוססים על יותר משמץ של אמת, קנינו בסוף את המאזדה.

נמרוד

פורסם
לאשתי יש מאזדה שלוש מזה שלוש וחצי שנים, ששרדה 40K קילומטר של הנהיגה שלה, וארבע תאונות.

. ביום שנרצה למכור אותה, יעמדו בשלשות מול ביתנו קונים פוטנציאלים רבים, להוטים לשלם את מחיר המחירון ללא ויכוח.

נמרוד

על זה נאמר פ____ם לא מתים ,

א. 40K קמ' לא אינדיקציה לכלום בטח לא לתקלות -

ב. אם לצטט אותך (שוב) ," עם הנהיגה של אישתי.... 4 תאונות... " תגיד לי בדיוק מי הפרייר שיהיה להוט לשלם מחיר מחירון על רכב כזה יהיה אמין ככל שיהיה.

ג. בניגוד למה שחושבים אמינות אינה מדד לסחירות (ראה ניסן לדוגמא, מכונית אמינה עם שוק על הפרצוף... ) , כך שלמעשה ההתיחסות שלך למכונית אינה למכונית אלא לסוג של השקעה , ולפי הדברים שלך עוד אחת כזאת שתבדיל אותך בין תשואה שתעשה אותך מליונר לבין אחד שתעשה אותו פושט רגל.

לטעמי הבחירה בין מאזדה לבין רנו :

רנו בנוקאוט !!!

פורסם

אני יכול להעיד על 2 המאגאנים אשר היו ברשותי מטעם החברה, האחת עברה כ 124K ק"מ ללא כל בעיה במעט יותר מ 35 חודש , השניה אשר קיבלתי אותה לפני חצי שנה בדיוק, עברה עד רגע זה כ 21K ק"מ גם היא ללא בעיה.

אני מייב לציין שיחד איתי קיבלו עוד כשבעה מנהלים את המאגאן לידיהם, אחת מהם כבר גמאה מעל ל 33K ק"מ בחצי שנה , ובסך הכול כל השמונה מראות עד כה עמידות טובה מאוד.

מנסיון עבר שלי, המצב לא ישתנה , בניגוד לסטיגמות מהמודלים הראשונים אשר הגיעו ארצה , ממודל 2005 הרכבים אמינים ללא כל בעיה , למעט קיטורים על התנהגות הגיר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...