Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה ידועה מזה שנים במערכות שלה המדהימות,חדשניות ומה לא

זה לינק לאתר החברה

http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=374&bhcp=1

ולינק יותר נחמד הוא למערכת שמותקנת באודי A8

http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=321

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסוח אולי קצת יותר מדויק: למי שרוצה להשקיע באמת הרבה כסף :)

מה שכן מיוחד במערכות של החברה הוא ללא ספק העיצוב המוקפד, מי שזה עושה לו את זה, אז בכיף.

תכל'ס, אחרי ביקור בחנות שלהם ובחנויות מקבילות למוצרי אודיו (ביתי בעיקר) הם לא מציעים כזה הרבה תמורה למחירים (המטורפים) שהם מבקשים.

זוהי דעתי האישית לפחות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הם אלופים...... אלופים......

מבחינת יחס של איכות סאונד נטו לשקל הם לא תמורה הכי טובה - אבל מי שגם "מסביב" חשוב לו והפרוטה מצויה בכיסו - אז בכיף :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם אני לא טועה אלו הם אופציות שנמכרות אצל הדילר בלבד, כלומר B&O לא מייצרת מערכות לכל רכב.

זה כמו עם BOSE שאו שאתה קונה את זה כאופציה ברכבים מסויים או שגמרנו.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, בחנות "רגילה" שלהם, ראיתי רק מערכות לבית שמוצעות למכירה, לא היה שום איזכור למערכות לרכב.

מה שכן, עבור המחיר שאתה משלם ב A8 עבור המערכת, כדאי מאוד שיבנו אותה במיוחד לרכב המסוים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

b&o היא חברה מוכוונית עיצוב , בראיון שקראתי בגלובס בשעתו , הם דיברו המון על העיצוב ופחות על שאר הדברים . זה לא אומר שהמערכות שלהן אינן טובות , הן מעולות . הבעיה היא שהן עולות כמו מערכות היי אנד אמיתיות , כשהרמה שלהן זה בד"כ רמה של הטופ של הבינוני (כלומר הן לא מתחילות להכנס לשער של היי אנד ).

למי שהעיצוב חשוב לו , זה בהחלט אופציה מעולה מאוד . כי אתה מקבל עיצוב מדהים שעושה לך ולמבקרים וואו , ואיכות מעולה . למי שחשוב יותר האיכות . זה לא החברה לחפש אצלה את האיכות האולטימטיבית

עריכה :

מישהו יודע אם בכלל יש להם יבואן שמחזיק את כול הליין שלהם ? כי מסקרן אותי לדעת כמה עולה הנגן שלהם

בברכה יהודה

פורסם

כבר העלתי את זה לפורום לפני שנה וחצי בערך.

בתכלס, בתוספת שהם מבקשים על הW8 בשביל לקבל את המערכת של B&O אפשר לקנות ציוד בכמה רמות יותר טוב.

אם אני לא טועה זה היה באיזור ה13000 דולר, שאם קונים רכיבים בארה"ב ב11000 דולר, ומשאירים 2000 דולר להתקנה מקצועית כוללת בניות, מקבלים מערכת הרבה אבל הרבה יותר טובה.

זה לא אודיופיליות זה סתם פלצנות לשמה.

הרעיון הוא בשביל הויזואלית בתור מערכת מקורית מהיצרן.

אפשר לקרוא בתרד' הזה על המערכת הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113757&highlight=%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A1%D7%9F

under construction..

פורסם

ניר אתה טועה ובגדול.

אמנם לא אני ובטוח שגם לא אתה שמעת את המערכת המלאה.

ההבדל הוא שמהערכות האלו מכווננות אקוסטית לרכבים האלו.

בנוסף הן חלק עיצובי.

כמו כן הסאונד של הרבה מהמוצרים של B&O הוא מהטובים שקיימים.

לך לשמוע למשל את הbeolab 5 מהרמקולים הטובים ביותר שקיימים על הכדור.

פורסם

איך אני אוהב את התגובות שלך:"ניר אתה טועה ובגדול".

בוא תסביר לי למה אני טועה, הרי אמרתי שבשביל מערכת OEM זו המערכת הכי טובה כרגע שמוצעת נכון?

מצד שני אמרתי שאני גם מוכן להתחייב שאני מתקין מערכת שתתן תוצאה טובה יותר מאשר המערכת הנ"ל.

ועכשיו אם היית בכלל קורא על המערכת הנ"ל על מנת להבין מה היא בכלל מציעה, לא הייתה קופץ כמו שומר הסף של B&O, תאמין שאני מכיר את מוצרי החברה ובנוסף יצא לי לשמוע לא מעט מהמוצרים שלהם.

אגב, זה שהם יקרים ואקזוטיים לא ממש אומר שהם נשמעים טוב, הרי איכות נמדדת גם בהשוואה למחיר, כנראה שאם זוג רמקולים יעלו 100,000 ש"ח, זה לא ממש נכון להשוות אותם לרמקולים של 10,000 ש"ח, למה? כובע.

בנוסף, הם מצטיינים בתחום העיצוב ופחות בתחום האודיו, יש לא מעט חברות שמייצרות רמקולים טובים מהם במחירים גם יותר זולים.

ולענייננו.

המערכת של B&O לרכב מורכבת ממגברי הICE-POWER שלהם, שזה בעצם מגברי קלאס D, בגודל כמה שיותר קטן- זו ה"גדולה" שלהם.

בפועל שום מגבר דיגיטלי לא ישמע טוב יותר ממגבר אנלוגי כמו קלאס A\B, או אפילו יותר טוב מזה הקלאס A טהור.

בנוסף, הסטים משתמשים בוופרים של 5.25 אינטש, שפשוט לא יכולים להתחרות בוופרים של 6.5-7 אינטש ואני לא צריך להסביר למה, זה הרי שאלה רטורית.

בנוסף, מערכת זו משתמשת במערכת ראש של DVD + פרוססור ייעודי ל 7.1 הפרוססור מתקן לבד את החיתוכים והאיקולציה וכמובן טיים קורקשיין באופן עצמאי בהתאם למהירות הנסיעה.

לא יעזור כלום זה לא ישמע טוב מיותר מCD דאק ייעודי לאודיו, בשימוש בפרוססור אתה מאבד גם מהצלילים הגבוהים בחיתוכים, התיקוני זמנים מסרסים את הרמקולים ומובילים לאי נאמנות למקור באופן מוחלט.

זו מערכת שמיועדת ל"קולנוע רכבי" או בעצם קולנוע ביתי בתוך הרכב,מערכת שנועדה לראות סרט עם 7.1 בתוך הרכב, לגבי שחזור צליל לנאמנות למקור זה רחוק שנות אור מכך.

וכמו שכבר אמרתי, זו לא מערכת אודיופילית, אם תיקח מערכת אפטרמרקט אחרת אתה תקבל תוצאה טובה יותר בוודאות.

אני משוכנע שסטים כמו הF1 סטאטוס\ג'נסיס אבסולוט\XETEC פרסטיג'= שמורכבים מסט שלושה חלקים של סקאן-ספיק רווליטור עם וופרים של 7 אינטש, יעשו את העבודה טוב יותר מאשר הסט הקדמי של B&O עם וופר של 5.25 אינטש.

בנוסף, מגברי קלאס A או קלאס AB או אפילו הייבריד כמו לוקסמן, סלסטרה, מקינטוש,באטלר ועוד' יהיו טובים יותר מאשר מגבר קלאס D שמיועד להיות כמה שיותר קטן.

בנוסף, כנראה ששימוש בHX-D2 או DENON-Z1\A1 + פרוססור כמו האודיו קונטרול DQXS יהיה טוב יותר מאשר כל DVD עם ניווט לרכב , רק בגלל העיבוד צליל של הDSP האיכותי יותר ובעל אופציות רבות יותר, וכמובן הממיר D&A של 24 ביט עם אוברסמפלינג של 64/96/128, אפשר להציב פה גם את ה7990+הH900 של אלפיין כתשובה לכך, ולמי שרוצה DVD או אפילו מכשירים כמו האקליפס 55090 שהוא DVD בקטגוריית דאק תחרותית.

גם הסאב המוצע ע"י B&O הוא לא מספיק, הוא אלמנט של 8 אינטש, שלעולם לא יוכל לנגן את הספקטרום הדרוש על מנת להגיע לתמונת צליל נכונה, הוא לא יכול להשתוות לאף סאב 10 אינטש אחר שמיועד למערכות SQ מקצועיות, למה? כי הוא פשוט קטן, הוא לא יכול לנגן תדרים נמוכים בצורה דומיננטים מספיק כדי להשלים להתאזן עם הסט הקדמי על מנת לקבל גם תמונת באס מקדימה.

כל אלמנט 10 אינטש איכותי לרכב בין אם זה פייז-אליינט או כל סאב איכותי אחר שיעלה לך בראש רק ב10 אינטש (JLW3V3 או IDQ10 של ימאג' דיינמיקס, FI X10).

ויש גם אלמנטים לא יעודיים לרכב כמו SWAN SP10 ועוד רבים אחרים וטובים.

ועוד דבר, מכיוון שלמערכת ברמת SQ גבוהה אין בכלל צורך ברמקולים אחוריים, ההשקעה ברכב תרד לעוד פחות מכך ותוכל לקבל לא רק תוצאה יותר טובה ממערכת OEM של 13000 דולר כי אתה גם תשאר עוד עוד הרבה עודף, שיכול ללכת בעיקר על איטום כולל של כל הרכב מבחינה אקוסטית(הרי האודי מגיעה ללא איטום כלל- העלות היא רק שדרוג של האודי כדי לקבל את המערכת) + בנייות איכותיות יותר הכוללות כיוון זוויות של הוופרים+ המידים בדלתות בצורת אקסיס נכונה יותר.

שבמערכת של B&O אין בכלל התחשבות בזוויות אקסיס למעט ה"מעלית" של הטוויטרים שלהם עם ה"עדשת פיזור" המגוחכת הזו.

תבין, אין לי בעיה עם B&O, להיפך הרעיון הוא נחמד, אבל עם זאת מדובר על שדרוג ברכישת הW8 של אודי, ושם אתה מוסיף 13000דולר על מחיר הרכב הקיים כדי לקבל את המערכת.

עכשיו בבקשה , בוא ותסביר לי איך בדיוק אני טועה ובגדול, לפחות היית קצת מכיר את המערכת בשביל לצאת ולהגן עליה, תוך כדי השמצה של כל מה שאמרתי (כן, להגיד "אתה טועה ובגדול"= לביטול כל מה שאמרתי כאילו היה טמטום מוחלט).

הרי שמעת את השם B&O, ומישהו אמר דבר-מה רע על הנושא והיית חייב לקפוץ ולהגן על העניין כאילו היה מדובר בחברה של אבא שלך:roll:.

under construction..

פורסם

יהודה,

אני חושב שנגזמת.

אכן יש להם עיצוב מאוד יפה.

אכן המחירים הם premium מאוד מואד.

אבל יש להם התאמה בין רכיבים ותקשורת בין רכיבים שלא תמצא במקום אחר.

וגם יש ללהם לא מעט פיתוחים טכנולוגיים שהם מוכרים זכויות שימוש בהם.

כך שהחברה הזו היא לא רק pretty face.

פורסם
יהודה,

אני חושב שנגזמת.

אכן יש להם עיצוב מאוד יפה.

אכן המחירים הם premium מאוד מואד. סופר מאוד

אבל יש להם התאמה בין רכיבים ותקשורת בין רכיבים שלא תמצא במקום אחר.

וגם יש ללהם לא מעט פיתוחים טכנולוגיים שהם מוכרים זכויות שימוש בהם.

כך שהחברה הזו היא לא רק pretty face.

תראה אני אישית ראיתי ושמעתי לפני המון זמן מערכת שלהם , אז אני יודע שהם טובים , אבל אני גם יודע שבכול זמן נתון , במחיר שלהם אני יכול ליצור מערכת שהסאונד שלה יהיה לפחות פי 2 יותר טוב .

והפיתוחים שלהם הם טובים אבל שוב מוכוונים למה שהם מייצרים

ראה גם את התגובה של ניר לזה וזה וזה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

אתה חוזר כל הזמן למדד של איכות צליל מול מחיר - כבר הבהרנו שהם יקרים.

אבל אין לשכוח שהם נותנים ערך מוסף בתחומים נוספים.

ואין מה לעשות - יש אנשים שגם תחומים נוספים אלו חשובים להם והם מוכנים לשלם על זה.

לגיטימי ולא מצריך קטילה של החברה.

גם פיתוחים שלהם לפעמים חשובים - מודול הגברה דיגיטלי ICE שלהם מוצא את שימושו במגברים של יצרנים אחרים.

ויש להם גם שורת פטנטים שאחרים משתמשים בטכנולוגיות שלהם.

פורסם
יהודה,

אתה חוזר כל הזמן למדד של איכות צליל מול מחיר - כבר הבהרנו שהם יקרים.

אבל אין לשכוח שהם נותנים ערך מוסף בתחומים נוספים.

ואין מה לעשות - יש אנשים שגם תחומים נוספים אלו חשובים להם והם מוכנים לשלם על זה.

לגיטימי ולא מצריך קטילה של החברה.לא קטלתי אני מאוד מעריך את החברה הזו . אני רק חושב שלקרוא להם היי אנד זה לא נכון . זה גם לא החזון שלהם

גם פיתוחים שלהם לפעמים חשובים - מודול הגברה דיגיטלי ICE שלהם מוצא את שימושו במגברים של יצרנים אחרים.יום יגיע (אולי בימות המשיח), שבו מגבר דיגיטאלי יהיה יותר טוב ממגבר A/B או A . בנתיים זה לא זה . אז אני מעריך את היכולת . אבל איך אומרים "הוא עלה כיתה אבל לא בבית סיפרנו "

ויש להם גם שורת פטנטים שאחרים משתמשים בטכנולוגיות שלהם.

גנאדי אני לא קוטל/פוסל את החברה . הבנאדם היציג אותם כמי שרוצה באמת להשקיע במערכת סאונד . וכול מה שאמרתי זה , שאני בהחלט רוצה להשקיע במערכת סאונד , אבל B&O זה לא הכיוון למי שרוצה סאונד נטו . מי שרוצה דברים נוספים לסאונד , אין בעיה . בהחלט עדיף לקנות B&O מאשר הרמן קרדון או אחרים שבאים במכוניות יוקרה אחרות (חוץ מלין)

בברכה יהודה

פורסם

OK,

על היי אנד לא דיברתי.

במע' ביתית הם לא "הכי הכי" במחינת הסאנד. אם כי הם אכן "הכי הכי" בכל "המסביב" של המערכת.

אבל בכרב אולי הם באמת בין "הכי הכי". אולי רק מקונטוש או מרק לווינסון יתנו להם בראש.

בכל מקרה הם לא נשמעים רע. היכ טוב? נכראה שלא. אבל גם ממש לא רע.

פשוט כואב הלב - כנראה בעיקר כואב הכיס - לשלם עליהם.

ד"א - הם כנראה גם גאונים בשיווק אם הם מצליחים כל כך הרבה שנים ולא מראים שימני דעיכה.

• תוכן חדש...