Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה,סלח לי שאני אומר לך,אבל התגובה האחרונה שכתבת היתה שטותית.

בתור אחד שגר במקום שיש בו המון מכוניות על (לא רק פרארי), אתה תתפלא לגלות שבעלי הרכבים האלה משתמשים בהם ביום יום.

לרוב המרצדסים שאתה מדבר עליהם הם הרכב של האישה.

אגב,ברוב הפרארי והרכבים מסוג זה אתה לא תמצא מערכות כמו שאתה מדבר עליהם,אלא מערכות אינטגרליות של חברות כמו BOSE, B & O וכדומה,מהסיבה הפשוטה שברכבים האלה אין מקום לשים סאבים ומגברים ושאר ירקות,והחברות שציינתי בונות סטים ייעודיים לרכבים הנ"ל (אני יכול להביא לך תמונות של סטים כמו שאני מתכוון אליהם).

מעבר לזה,למעט בארץ עם אופנת הערסיאדה (סליחה על הבוטות), ברוב המקומות בעולם אתה לא תמצא מרצדסים ו\או ב.מ.וו וכדומה עם מערכות מפוצצות לאודיופילים אמיתיים,רוב בעלי הרכבים האלה מסתפקים במערכות האינטגרליות,שמראש הרמה שלהן סבירה בהחלט עבור המשתמש הממוצע.

ללכת לאטום דלתות קדמיות של מרצדס או תא מטען ?

אלא אם אתה חושב שבזבוז כסף לחינם יקנה לך תואר "אודיופיל על",אין שום סיבה לעשות את זה, כמו שאמרתי, לא מדובר בטויוטה או יונדאי,מדובר בחברות שמבזבזות חודשים על גבי חודשים במטרה להגיע לאיטום אופטימלי של הרכב,כך שלא נראה לי שיש איזשהו מתקין בארץ שיוכל להמציא את הגלגל מחדש (אולי אני טועה,בכל אופן זו דעתי).

מהנסיון שלי,במהירויות גבוהות ברכבים כאלה,אין שום בעיית אטימה,וגם במהירות לא חוקית בעליל אין שום בעייה לקיים שיחה בפנים הרכב,ואתה לא תשמע ואפילו ציוץ חיצוני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...