Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני רוצה להתקין דיבורית ברכב.

חיברתי זמנית את הכל, מבחוץ, רק כדי לראות שהדיבורית תקינה ועובדת.

אני רוצה שהיא תפעל לאחר סוויץ' ותכבה עם הסוויץ' (זו דיבורית BT).

בספר ההתקנה שלה כתוב לחבר את החוט הכחול שלה לחוט הכחול ברכב. אני מניח שזה צבע סטנדרטי של "סוויץ'".

1. אני צודק? זה הצבע?

2. היכן אני מוצא את החוט? הכי נוח לי בצד שמאל, ליד רגל שמאל, יש שם המון חיבורים. מצאתי שם חוט כחול, אבל הוא לא מתפקד לאחר סוויץ'.

3. שלפתי את הרדיודיסק וגם שם לא מצאתי משהו כזה...

אשמח לכל עזרה...

תודה

מוטי

פורסם

הזוי משהו...

הייתי אומר לך ללכת למתקין לפני שתעשה נזק.

בעקרון, תיקח טסטר 12 וולט - תחבר אותו לשלדה של הרכב ותתחיל לחפש חוט שנדלק רק אחרי שאתה מדליק את הסוויטצ'

נ.ב - אחרי שאתה מדליק את הסוויטצ' במידה והאורות של הרכב שלך תמיד דלוקים או נדלקים עם הסוויטצ' - תכבה את האורות לרגע (כשהסוויטצ' מופעל) ותראה עם האור בטסטר לא נכבה בטעות - במידה וכן אתה נוגע בחוט של התאורה.

אבל תיגש למתקין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה. אנסה על אמפרמטר (אין לי טסטר כזה).

הייתי הולך למתקין, אבל סתם בא לי לנסות ולהתקין לבד. ללמוד על הדרך.

תיקנתי כבר את הסוויץ' של הסנרוף בעבר. היה מעניין.

אם אסתבך, אלך למקום מסודר.

פורסם

תיזהר עם אמפרמטר - בחלק ממצבי העבודה שלו אתה יכול לגרום לקצר

עדיף שתקנה טסטר טוב ופשוט ב12 שקלים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...