Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחוף!!רק מי שיודע!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה די רצינית:

החלפתי מנוע לאוטו שלי והגיע הזמן לעשות טסט הבעיה היא שיש שביתה במשרד הרישוי ואני לא יכול לאשר את המנוע השאלה היא מה עושים בטסט שהיה אתמול ולא ניגשתי[

תנו תשובות אני לחוץ

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

ישנה הוראה למשטרה שלא לרשום דוחות על טסט לא בתוקף מפאת השביתה, לכן אין לך מה לדאוג, בעיה של המדינה...הלוואי וזו היתה הבעיה היחידה.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

מה פתום!!!!

יש הוראה לא לתת דוחות למי שהרישיון שלו לא בתוקף (רישיון נהיגה ולא רכב)

טסט למכוניות אפשר לעשות רגיל ללא כל הפרעה לכן הוא אכן יקבל דוח על רכב שרישיונו לא בתוקף מצד שני אתה יכול להסביר לשוטר את העניין אם תיתפס

בנתיים אתה כמו איש בלי רישיון כל עוד לא תפסו אותך תשמח וממה ששמעתי היום יש כבר אור בקצה המנהרה ואולי תיפסק השביתה בימים הקרובים

tAoS FoReVeR

פורסם

השאלה היתה האם ניתן לעשות טסט ולקבל איזשהו אישור זמני לגבי הבעיתיות עם המנוע? או שפשוט לסוע בלי טסט ויהייה בסדר....לא נראה לי...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

לך למכון רישוי ותשאל אותם אם יש אפשרות לסדר משהו בענייןהבעיה הזאת (אל תגיד שיש לך בעיה שכזאת שלא יקחו ממך פרטים או משהו ואז יעשו בעיות)

תראה מה תיהיה התשובה אם יש אפשרות לסדר משהו סבבה אם לא אז או שתסע בזהירות שלא תיתפס או שלא תסע בכלל

tAoS FoReVeR

פורסם

קיימות שתי אפשרויות של החלפת מנוע.

(1)מנוע מפירוק-מנוע שהוצא מרכב רשום בארץ.

(2)מנוע מיבוא-שגם הוא מנוע מפירוק ,רק שהוא מרכב שרשום בחו"ל.

[/u]רישום מנוע ברישיון

במידה והמנוע המוחלף הוא מנוע מיבוא(2),בעל אותו נפח כמצויין ברישיון הרכב אזי אין כל בעיה.

מכוני הרישוי(טסט) מאושרים לביצוע רישום מנועים אלו.

במהלך הטסט יזהו את החלפת המנוע תידרש להציג מסמכים(שטר מכר על מנוע מיבוא+אישור מוסך על ההרכבה,שטר יבואן).

יש להצטייד בתעודת בטוח חובה ות.ז. של בעל הרכב הרשום(זה גם מה שנחוץ לטסט).

בסוף הטסט תקבל ר"ש 23-אישור רישום מנוע אותו תצטרך לצרף לניירות הרכב עד לטסט הבא,או לחילופין לאחר זמן מסויים לגשת למשרד הרישוי להוצאת כפל רישיון(תברר עם המכון כל איזו כמות זמן הם שולחים עדכונים).

עלות רישום-22 ש"ח.

במקרה של מנוע מפירוק או מנוע מיבוא אשר נפח מנועו אינו זהה לרשום ברישיון,בסוף הטסט תקבל רישיון זמני בר שבוע ימים(ניתן להאריכו עד חודש-כל פעם שבוע) ע"מ לגשת למשרד הרישוי בכדי לבצע את הרישום.

במידה וחודש ימים עברו חלפו להם והשביתה עדיין ברה ותקפה,תצטרך לבצע טסט מחדש וחוזר חלילה.

עלויות משוערות-

רישום מנוע מפירוק-50-60 ש"ח.

רישום מנוע בנפח לא זהה-80 ש"ח.

כפל רישיון-30-35 ש"ח.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...