Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע דרישה לבנייה תושבת אטומה למחשב/מסך לניווט שטח לטרקטורון שמשתתף בתחרויות ויש צורך בהגנה על המסך ממים ומצחיה נגד שמש.התמונות ידברו בעד עצמם.

חלקי תמונות ראשונות הבנייה בימים אלה ממש.

מחסן העברה 001 (Medium).jpg

מחסן העברה 003 (Medium).jpg

מחסן העברה 005 (Medium).jpg

מחסן העברה 006 (Medium).jpg

מחסן העברה 008 (Medium).jpg

מחסן העברה 010 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

המעמד עדיין לא מוכן המסך עומד כרגע ליופי ישנה החופה העליונה שתיבנה מחר עם מסך שקוף ומצחיה נגד שמש ורמקול חיצוני

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אם בעל הטרקטורון מוכן להשקיע, יש מכשירים יעודיים ולא כ"כ יקרים שמכוונים לעבודה בתנאי שטח קשים.

אטומים לחלוטין למים, מסך מגע מוקשח שאפשר לעמוד עליו וכו'....

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

יש כל מיני חברות שמייצרים מכשירים מוקשחים.

נסו למשל חברה קנדית שיושבת כאן בארץ שנקראת פסיון טקלוג'יקס

אפשר לקנות החל ממכשירי כף יד מוקשחים ועד לפטופים מוקשחים וכו' וכו'.

מה גם שהכוונה במקושח היא לא רק שהמכשיר עצמו נמצא במארז מוגן רטיבות ומוגן מגע ישיר - אלא הרכיבים של המוצר עצמו עמידים בפני זעזועים ועינויי מזג אוויר וכו' וכו'.

http://www.psionteklogix.com/

החברה מייצרת מכשירים מצויידים בתקשורת אלחוטית לסביבות עבודה עויינות - דהיינו מחסני תחזוקה, מחסני קירור, חברות משלוחים ועוד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המידע אשמח להשתמש בו ,במקרה שלנו הלקוח הגיע עם המכשיר ולא מעוניין לשדרגו

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמונות אחרונות לפני עזיבתו של הטרקטורון

DSCF5510 (Medium).jpg

DSCF5508 (Medium).jpg

DSCF5509 (Medium).jpg

DSCF5513 (Medium) (Medium).jpg

DSCF5512 (Medium).jpg

DSCF5511 (Medium).jpg

פורסם

אז זה מה שנקרא ללקק את האצבעות, הא?...

האמת שבזמנו חשבתי על פרוייקט דומה לאופניים שלי, אבל המכשיר יגמור את הסוללה שלו לפני שאני לחבוש את הקסדה. בכל מקרה מדהים. באיזה צבע השתמשת ע"מ למנוע נזקי שמש ומזג אויר?

מתחדשת*

פורסם

יישר כח אפי כל הכבוד עבודה יפה

יחיאל תוציא סיגריה מהפה כשאתה מצטלם לא יפה!!!

:wink::wink::wink::wink:

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

אין ספק שמחשבים מוקשחים שעומדים בתקנים למטרות צבאיות מתאימים כמחשבי ניווט בראלי, אבל הם עולים אלפי $.

כמי שהיה בין הראשונים שהכניס והשתמש במחשבי ניווט בראלי בארץ אני יכול לומר שגם לפטופ ברגע שהוא ממותקן ומקובע היטב יחזיק מעמד.

לפי מה שאני רואה בתמונות ההתקנה מקצועית ונלקח בחשבון גם הצללה למסך, התקנה יפה,כל הכבוד !

פורסם

תקנו אותי אם אני לא טועה, אולי אני משוגע... אבל החופה הזאת לא מסתירה קצת את הדרך לנהג שרוכב על הטרקטורון???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן גם אני חושב ככה, אלא אם כן הבנאדם ממש גבוה. אולי זה לא ממש היה משנה לו משום שמכשיר הניווט הוא בעדיפות גבוהה במיוחד אז עוד טיפה להרים את הראש במהמורות לא ממש יפריע.

פורסם

לשני המוטרדים ....

קודם כל הבטיחות אצלנו היא לפני הכל חד משמעי,אנחנו נוותר על כל פרויקט ולא משנה מהו למען בטיחות האנשים/רוכבים

המסך והתושבת שלו נמצאים בגובה כזה שגם ילד בן 15 יכול לראות את סבל הטרקטורון מלפנים, ועוד עם מצחיה להסתרת השמש עד כמה שאפשר

• תוכן חדש...