Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על בדיקת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מצבר ורטה 3.5 שנים היום החלטתי לבדוק אותו

הבאתי מכשיר שבודק מצבר בעומס . מתח ללא עומס 12.15v

כאשר נותנים עומס 9v.

אוטו מניע חלק גם בבוקר וגם באמצע יום

רוב הזמן אוטו נמצא אצל אשתי

שאלה שלי אם אני צריך להחליף מצבר דחוף או שאני עדיין יכול לנסוע?

אוטו דייהו סופר רייסר 95 אוטומט

מצבר ורטה 60a.h

6.2004

תודה לכל העונים!

פורסם

המצבר שלך לקראת סוף חייו, מצבר תקין נותן 14.1 ללא עומס ו12 בעומס

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
המצבר שלך לקראת סוף חייו, מצבר תקין נותן 14.1 ללא עומס ו12 בעומס

מצבר תקין במעגל פתוח ללא צריכת זרם מתח ההדקים של 12.7-12.8 וולט במצברים מסויימים המיועדים לפריקה עמוקה או עשויים מחומרים כמו עופרת/בדיל ייתכן מתח הדקים של 13.1 וולט.

בבדיקת המצבר תחת עומס למשך 15 שניות לפי גודל המצבר ובהתייחס לנתוני הייצרן הספציפי בטמפ' של 20 מעלות צלזיוס המתח לא צריך לרדת מתחת ל-9.6 וולט.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאחר והמצבר הוא של VARTA אני מניח שהוא מסוג Maintenance free ולכן אין בו פתחים למילוי מים. אם כן יש בדוק את גובה הנוזל וכן בצע בדיקה עם הידרומטר.

פורסם

בדיקת עומס הוא אמצעי מצויין לחסל מצברים מזדקנים שהיו עלולים לעבוד עוד כמה חודשים, לכן נא להמנע מבדיקות עומס למצבר כאשר אין שום סמפטום ברכב שמעיד על חוסר תקינותו.

פורסם

אם הכיס לא לוחץ , החלף אותו. אם לוחץ, יתכן שיחזיק עוד זמן רב . טכנית לא ניתן לקבוע שכדאי להחליפו כרגע לפי הנתוני שמסרת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למה שמישהו ירצה להחליף מצבר לפני שהוא מת? כשימות - תניע בדחיפה או עם כבלים ותחליף.

(אני לא מדבר על אמבולנס אלא על רכב פרטי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...