Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה להחליף השבוע זוג גלגלים, ולשים את החדשים מקדימה והקדמיים מאחורה, (בכוונה, למי שתהה על קנקני).

ומן הסתם אני אצטרך לעשות כיוון פרונט, האם יש כיוון פרונט (לא מכון, אלא מידות מסויימות) שאתם ממליצים לשיפור דברים מסויימים?

ואם אכן יש, אז יש איזשהו מכון שמוכן לסבול את השטויות שלי כשאני אבקש ממנו דברים ספציפיים באיזור הצפון?

תודה.

פורסם
אני מקווה להחליף השבוע זוג גלגלים, ולשים את החדשים מקדימה והקדמיים מאחורה, (בכוונה, למי שתהה על קנקני).

אל תעשה שטויות.

זה מיותר באופן כללי, אך בוולקן, על שלדתה שבהחלט מוכנה לשעשועי זנב, זה מיותר במיוחד באופן ספציפי.

פורסם

ההיגוי האחורי הפסיבי גורם להגדלה מסויימת של האחיזה מאחור, אך ברגע שהיא מתחילה ללכת לאיבוד ההיגוי האחורי מפסיק לתפקד, ואובדן האחיזה נעשה בוטה מאוד.

זה כמובן מורגש בכבישים רטובים, כיוון שסך האחיזה נמוך יותר, אבל ההתנהגות זהה גם בכביש יבש.

פורסם

אני מדבר עם מחלקת הנדסה של סיטרואן בהמשך השבוע, ואעביר להם את המסר החשוב.

באותה הזדמנות, לסגור איתם על ביטול ההיגוי הפסיבי בעוד מכוניות של הקונצרן שבהן הוא מותקן גם כן ?

או שרק את השילדה של ה- ZX אתה מעוניין לשפר, ולהשאיר את השלדה של ה-306, למשל, להתבוסס בבינוניותה ?

פורסם

ארנון , הדעות חלוקות לכאן ולכאן .

אני אישית מעדיף ללא ההיגוי האחורי הפאסיבי .

ישנם כאלה שכן מעדיפים את ההיגוי הפאסיבי .

אביחי לא אמר משהו "ביזארי" . לשם שינוי .

:wink:

לבטל את ההיגוי האחורי זה דבר די ידוע ודי מקובל למען האמת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נכנסתי מתחת לרכב כדי לראות את המערכת, אבל לא זיהיתי אותה (היגוי אחורי), למרות זאת היא מורגשת, ככה שהיא כנראה שם, איפה היא נמצאת בדיוק?

פורסם

ה-4 התושבות שבהן הסרן מחובר לשלדה, הן אלה בעצם המערכת, מתבססת על הגמישות של הגומיות.

אם תשים גומיות חדשות או משהו מחומר קשיח יותר, תרכך את פעולת ההיגוי\תבטלה.

ואביעד, גם בקיץ ההיגוי האחורי תורם ליותר זמן שהתחת בחוץ (מעל זווית החלקה מסויימת), אבל זה לא מתאים לשעשועי העברות משקל.

בניגוד ל-205 GTI, 106 וכו, הן הרבה יותר מתמסרות למשחקי הזנב.

זה עניין של לתכנן 100 מטר לפני הסיבוב, ולא עניין של החלטה של הרגע. בתת מודע.

זה תלוי אם אתה אוהב אחיזה מוחלטת או "לשחק" האוטו, ובגלל זה הדעות חלוקות.

אביחי

• תוכן חדש...