Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מחפש מידע על רכבים ישנים, הכוונה סיקורים.

כמו שיש באתרים כמו ויינט פעם בכמה זמן כתבה על מכוניות חדשות שאמורות להגיע לארץ או שיש אותם בארץ עכשיו.

אז אני מחפש על רכבים משנים 90+ שהגיעו לארץ (ברור שלא היה אז ויינט ואינטרנט אבל אם יש למישהו כתבה או סיקור שעשו על רכב מסוים?)

אני מחפש באופן אישי על הרכב שלי מיצובישי קולט משנת 94, דגם 1600 ידנית.

ואם אפשר גם על סופר לאנסר מאותם שנים פחות או יותר.

בנוסף ראיתי אחד באחד השירשורים , מישהו חיפש מידע כל רכב מסוים, ומישהו ענה לו עם "תמונת הוכחה" מאיזה קובץ בפורמט PDF (אקרובט) מאין "ספר אלקטרוני" עם מידע על כל מיני מכוניות, יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

תודה מראש ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

מכיוון שעברו 22 שעות, ואני לא רוצה לחכות עד 4 בבוקר בשביל להקפיץ , אני מניח שזה לא כזה רציני במיוחד בשעות האלה של הלילה.

אז חג שמח לכולם, ולשאלה: מישהו יש לו מושג?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...