Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DM-81 MACK

efi4*4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באפשרותי לקבל MACK DM-81 שנת 1974 מנוע 8 צילינדר וגיר 5*1 הרכב שימש כגרר והוא עומד הרבה זמן.

מבחינת הוצאת רשיון לרכב כאספנות האם הוא יצא עם רשיון גרר או צריך לעשות הסבה כל שהיא?

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

רישיון אספנות אפשר להוציא, אם המשקל ה"כללי" שכתוב ברישיון לא עולה על 12 טון. מה כתוב לך ברישיון של הגרר? הבעיה, שאם תעשה "הסבה", נניח ל"משא"- זה בטוח יהיה מעל 12 טון, בדגם הזה. חוץ מזה- זה יהרוס את החן שלו, לדעתי- כמובן, אם אתה אוהב אותו ככה- כי לעבוד איתו כ"אספנות" בכל מיקרה לא תוכל, אתה יודע...

אגב, המאק בצבע האדום-דהוי, במיקרה? -אם כן- אני מכיר אותו, ואשמח לראות אותו נוסע שוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרכב צבוע בצבע צהוב ,לעבוד איתו בתור גרר מי רוצה עבר זמנו מלעבוד שחדשים ממנו יעבדו.

הרכב הינו סוס הכוונה לכך שהוא קצר יותר מאורך סטנדרתי של משאית.

את הניירת עוד לא ראיתי כל הקטע עם הרכב החל בתור בדיחה "איך הרכב היה נוסע כעת"ומפה יתפתחו להם דברים שהשבוע אני ידע יותר פרטים.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אה, אז זה לא "גרר", אלא "סוס"- זהו, שאלה מה כתוב לו ברישיון לגבי המשקל- אני חושש, שכתוב שם הרבה, הרבה יותר מ-12 טון... אז, מכוון, שהרכב לא יהיה רשאי בתור "רכב אספנות" לעבוד ולהעמיס כלום, אני הייתי הולך לנסות להוריד לו את המשקל ה"כללי" ברישיון עד למשקל העצמי שלו- משהו כמו 5 טון, אם אני לא טועה. זה מה שאני רציתי (ועדיין רוצה) לעשות לביבר שלי- אבל מכוון, שכרגע הוא מסיע משהו עליו- אינני יכול אפילו לנסות בינתיים...

בכל אופן- בהצלחה עם זה, ועדכן אותנו- נשמח לקבל עוד משאית לשורות האספנות- ויש כבר כמה, למי שלא שם לב!4.gifsuper.gifflag.gif

אגב, מן הסתם- מכוון, שעמדה הרבה זמן, רישיונות של המשאית בטח מבוטלים לצמיתות, ורק הפיכתה ל"אספנות" יכולה להחזיר אותה לחיים שוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידידי אל תטעה הרכב אורכו כאורך משאית סוס ,אבל מותקן על התקן של גרר והוא שימש כגרר בחייו האחרונים. אומנם חסרות לו שתי בוכנות ההרמה במשולש האחורי אבל זאת לא הבעייה הרעיון לשחזר אותו כגרר, ואם תהייה בעיה אזי להוריד את התקן הגרירה לשים צלחת עם כל האביזרים .

כל אלה יפתרו שאני ידע שהוא הכן מגיע אלי ודבר נוסף הוא צריך להצטרף לרשימת השיפוצים:טנדר אפאצ,קפריס 1966,ולאחרונה שברולט אלקמינו.

פורסם

הבנתי... לא חושב, שדווקא מתקן של הגרירה יעשה לך בעיות ברישום כאספנות- עדיין, שאלה, מה כתוב לו ב"משקל כולל"- אני לא מכיר מה רושמים לגרר- הרי, עיקרונית הוא לא "מועמס", ולכן לא צריך רישיון מוביל, למשל- מה שמשאית "הרגילה", כולל סמיטריילר- כן צריכה! העלת פה סוגיה מעניינת- אני חושב, שתהיה ראשון, שיבדוק- לכן בהצלחה!

(אגב- אם אתה מצליח- אני הולך לשבת על הווריד של בעלים של הגרר, שאני מכיר, אם הוא עדיין קיים)

פורסם

את הנושא נתחיל לבדוק מחר אני מקווה שהוא לא יתחרט כי אתה יודע איך זה לא מתענינים ברכב אתה חושב שהוא גרוטאה וכשמישהוא מתעניין אזי נפתחות העיניים ימים יגידו ,יש עוד אופציות רק שיסכימו להפטר מהרכב(לילנד עם פלטה ארוכה אבל עם גיד וילסון כמו של האוטובוסים)

• תוכן חדש...