Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מהבעיה הזאת...

המנוע עבר טיפול אוברול מקיף לפני שבוע ובכל זאת אני ממשיך לסבול מהבעיה הזאת...

כדי להסיר ספק לחוסר מקצועיות רק אומר שהטיפול נעשה אצל בעל מקצוע אשר חבר בפורום זה...

ביום שהרכב יצא מהטיפול, לפני שבוע, חשבתי שנפתרתי מבעיה זו אחת ולתמיד...לצערי מהר מאוד התברר לי שטעיתי ויום לאחר מכן הבעיה כבר הספיקה לחזור...

התופעה:

המעברים בין P R N D אינם חלקים ומלווים בבעיטות...בעיקר המעבר ל R

ביקשתי מחבר שיעביר בין המצבים בזמן שאני מתבונן במנוע...

מה שראיתי זה שכל המנוע פשוט זז שמה...

יש לציין שבטיפול שנעשה הוחלפו 2 תושבות מנוע

ולמרות הכל הבעיה לא נפתרת...

ממה לדעתכם זה נובע?

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

מנוע זז?

בעיטות/מכות בזמן העברת הילוך לעיתים מעידות על גיר שדורש שיפוץ (כמו שלי למשל). אם התושבות חדשות, המנוע לא אמור לזוז יתר על המידה ולגרום למכה או בעיטה.....

לרוב יש גם תושבות לגיר, כדאי להציץ גם בהן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מנוע זז?

בעיטות/מכות בזמן העברת הילוך לעיתים מעידות על גיר שדורש שיפוץ (כמו שלי למשל). אם התושבות חדשות, המנוע לא אמור לזוז יתר על המידה ולגרום למכה או בעיטה.....

לרוב יש גם תושבות לגיר, כדאי להציץ גם בהן.

מחזק את הדברים ויש גם שיטה לבדיקת תושבות גיר:תתניע..תחזיק ברקס תשלב להילוך אם יש רעידות שהמנוע בהלוך ואין רעידות שהמנוע בניוטרל אז כנראה שהתושבת גיר דפוקה.

פורסם
מחזק את הדברים ויש גם שיטה לבדיקת תושבות גיר:תתניע..תחזיק ברקס תשלב להילוך אם יש רעידות שהמנוע בהלוך ואין רעידות שהמנוע בניוטרל אז כנראה שהתושבת גיר דפוקה.

בסרק אין רעידות כלל...

הרעידות הם בהילוך ובעיקר ברברס

והגיר במצב רע...

אלה הפרטים שאני יכול להוסיף...

לנטרה 95'

פורסם
האם הוחלפו תושבות גיר? יתכן והבעייה בהן.

לא.

הטיפול שנעשה היה אך ורק בכל הקשור למנוע...

החלפת תושבות המנוע אמנם שיפרה את המצב

אך עדיין יש בעיטות בין המעברים, והאוטו רועד בעמידה במקום כאשר משולב להילוך...

המנוע זז קדימה ואחורה במעבר בין המצבים

האם החלפת תושבות גיר תבטיח פעולה תקינה?

לנטרה 95'

פורסם

תגיד למוסכניק שיבדוק את התושבות גיר ומנוע שוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...