Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי Forever שכידוע באה עם ג'נט מקורי במידה R13/70/165

ברצוני להגדיל את הג'נט ל14 אינטש ברוחב צמיג של 185 מה החתך שיתאים לי

כדי לקבל אישור?

אגב, אני מודע להשלכות של הגדלת הג'נט .. הנושא בטיפול.

מקוה שכתבתי במקום המתאים ואם לא אשמח לקבל לינק להפנייה.

תודה לעונים,

דודי.

פורסם

גש לפני זה למכון רישוי על מנת לוודא, אבל לא צפוייה שום בעייה.

תקנה גם צמיגים איכותיים על הדרך.

במידה הזו ניתן לרכוש פאלקן 512 או טויו פרוקסס TPT שישלימו את חבילת ההתנהגות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין שום בעיה לאשר מידה כזאת.

ניגשים עם הצמיגים והג'אנטים החדשים לכל מכון רישוי ומקבלים במקום אישור ממוחשב למידה החדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גש לפני זה למכון רישוי על מנת לוודא, אבל לא צפוייה שום בעייה.

תקנה גם צמיגים איכותיים על הדרך.

במידה הזו ניתן לרכוש פאלקן 512 או טויו פרוקסס TPT שישלימו את חבילת ההתנהגות.

כשאני הייתי בסרט של פותח הדיון[לאשר] נוכחתי לגלות כי לא כל מכוני הרישוי חיים איתנו בזמנים מודרנים ומשום מה אצלם זה לא חוקי לשנות מידות צמיגים.

נסעתי עד מממ בבני ברק כדי לאשר את המידת צמיגים החדשה שלי[שירות אדיב יש לציין]

אגב אני נוסע על הפאלקן 512 ,צמיג בסיסי איכותי ביחס למוצע במידות הנ"ל.

אמנם לא מתנהג ומרגיש אוחז במשטח רטוב אבל סה"כ צמיג בסיסי חמוד למי שמחפש קצת יותר ביצועים מצמיג סטנדרטי[הרבה יותר טוב מהזבל סיני שנימכר-זה על בטוח].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה עולה במידת הצמיג וברוחב הסוליה =מעלה את מקדם החיכוך של הצמיג עם הכביש=מאמץ יותר את המנוע[התאוצה הכללית של הרכב ניפגעת מעט]=צריכת דלק מוגברת מהמצב המקורי.

לאו דווקא מגנזיום קל יותר מגאנט פח.

פורסם

יש הבדל קטן לרעה בתצרוכת הדלק.

יש גם הרעה בתאוצה של הרכב.

אבל השינוי הזה פשוט מזיז את מגבלות האחיזה של הרכב למקומות חדשים ומדהימים. עם בולמ"ז טובים ופרונט מכוון תקבל רכב מהנה וזריז מאוד בסיבובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הגדלתי מ13.70.165 ל185.55.14 ,ומה שפיק ציין לפניי הוא אמת לאמיתה[התאוצה אצלי מעט ניפגע,צריכת דלק לא בדקתי ב2 המיקרים אבל סביר להניח שהיא עלתה היות והמנוע מתאמץ קצת יותר לפתוח עם המידה החדשה] מה שכן האחיזה של הרכב השתפרה פלאים[לעלות ב2 סנטים ברוחב הסוליה לכל צמיג שאוחז בכביש זה בהחלט מורגש כשיפור חיובי בנושא האחיזה].

• תוכן חדש...