Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 306 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע את הפיג'ו 306 XR מנוע 1800 אוטומטי (וזה אחרי שריסקתי את הסובארו פשע המשופרת שלי כן כן סובארו פשע משופרת שקניתי מערבי לפני שנתיים )אני אין לי מושג איך לשפר או מה לעשות אני יש לי מספיק כסף אשמח לדעת איך כדאי לי לשפר אותה לרמה רצחנית כמו שציינתי אין לי בעיה של כסף ואני בכוונה רוצה לשפר את המכונית הזאת מסיבה מנטלית אשמח לקבל גם את המחיר המשוער של השיפורים שאתם מציעים בתודה מראש עמית

פורסם

תשקול הסבה לגיר ידני, גיר אוטומט לא יתן לך יותר מדי,

ובהשקעה הכספית הזאת עדיף לרכוש 1.8 ידני או שוב את דגם הספורט של

ה-306 XSI, אל תקנה את ה-MI16 שלא תרסק גם אותה, יש אנשים שאוהבים

את הרכב הזה. :roll:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הוא צודק.. אם אין לך בעייה כספית, אז בהחלט עדיף לך לשקול הסבה לידני או בכלל רכב אחר. ידני כמובן. כי תוכל לשפר גם אוטומת אבל תמיד תרגיש לא מסופק

פורסם

אין בעיה של כסף זה לילדים....כמה אתה מעוניין להשקיע בשיפור?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן אני נעול ולעידן הוא נגיד ש כרגע ליפני הכסף של המכירה של הדירה יש לי 450 K אז אני מסודר אם עוד מיליון על הדירה אז אני אומר ש אין לי בעיה כמה יעלה לי הסבה לידני

פורסם

בסכום כזה - רק T16.

AKA "המפלצתון". או "החבוטה". תלוי את מי אתה שואל. יאשה ישמח להסביר לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יאשה ישמח לנעול .

סעמק , רק נגמר החופש וכבר החגים מגיעים .

לא לדאוג אנחנו עדיין לא הורדנו נעליים . ( לכל המשתמטים , זה רמז לזה שאנחנו עדיין בכוננות... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...