Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,:|

מזה זמן רב אני מתלבט לגביי החלפה של בולמי זעזועים ברכב יונדאי אלנטרה 2001 הרכב עבר 85,000 ק"מ ואני יד ראשונה לפני מס' שבועות הגעתי למוסך המורשה של יונדאי שם אני מבצע טיפולים באופן קבוע וגם תיקונים מלבד הטיפולים השוטפים לאחרונה החלפתי נאבה (מיסב) אחורי לאחר ההחלפה בוחן הרכב יצא לסיבוב עם הרכב חזר ואמר לי שהלכו הבולמים שאלתי למה לא אמרו לי את זה כאשר פרקו את הצמיגים הוא הסביר לי שלא ניתן לראות בולם לא תקין אלא להרגיש אותו בנסיעה בלבד לא רק הוא טוען ששני הבולמים הלכו בעבר הליתי שאלה לפורום והציעו לי לא לפנות למוסך מורשה עקב המחירים הגבוהים וזרקו לי שני שמות של סוגי בלמים האחר מונרו והשני קייבה משהו כזה מבדיקה שלי המחיר של המונרו עולה כ"א 550 ש"ח לא כולל עבודה

במוסך המורשה הציעו לי 2 בולמים מקורי של יונדאי כולל עבודה ב 1250ש"ח מה אתם אומרים???

אני צריך תשובות לגביי כמה דברים האם זה נכון שלא ניתן לאת בולם לא תקין בסרת צמיג ?

האם יש צורך בהחלפה של 2 הבולמים בהתאם לק"מ שציינתי? ולשנתון?

האם המחיר הוא סביר?

לציין שהוא הבטיח אחריות לשנתיים במורשה האם יש עם בולמים בעיות ? אשמח עם מישהו כאן ישפוך לי קצת אור בנושא בצורה ברורה .

בברכת שנה טובה ומבורכת לכל חבריי הפורום:-D

• תוכן חדש...