Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנשים שיש pulse audio ba4400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המפרט הטכני הבא:

קרוסאובר LPF, HPF, BASS EQ, Gain

חיבור ל - 2,3,4 ערוצים

אפשרות כאילו יש למגבר 5-6 ערוצים,

אפשרות לחבר 2 זוגות רמקולים במקביל וסאאוופר

יש אפשרות לחבר זוג רמקולים ושני סאאבים

יש אפשרות לחבר 8 רמקולים

המגבר חזק דיו להחזיק את כל האפשריות הללו , היות והוא יורד ל - 2 אום

אני יכול חבר עליו את הרמקולים האחוריים + קומפוננט +סאב

אבל לא הבנתי איך כלומר אם למשל חיברתי את 4 הרמקולים למגבר אז נשאר לי מקום רק בצד השמאלי שלו ושמה ה כניסות rca

איזה כבל אני צריך בשביל לחבר למגבר תסאב?

פורסם

חח לא לא

יש אופציה ל4 ערוצים =>2 סטריאו (4 רמקולים או 2 סטי קומפוננט)

3 ערוצים => 1 סטריאו (2 רמקולים או סט קומפוננט) + מונו

2 ערוצים => 2 מונו

כרגע כלום =[

פורסם

אתה יכול לחבר גם את הסט הקדמי וגם את האחוריים ביחד על אותה יציאה (בהתאמה ימין ושמאל), ובתנאי ששניהם בהתנגדות שאינה יורדת מ4 אוהם, וככה ההתנגדות של כל יציאה תרד עד ל2 אוהם.

החסרונות יהיו שלא יהיה לך פדר בינהם, ששניהם יקבלו את אותה עוצמה מהמגבר והחיתוך שלהם יהיה זהה (אלא אם תוסיף עוד קבל לפני הרמקול).

את הסאב תוכל לחבר על היציאות הנותרות בגישור.

החיבור שהצגתי לא מומלץ, עדיף לך לחבר את האחוריים על הHU ואת הקידמיים על המגבר.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

תודה אריק !

אבל אם תוכל להסביר טיפה יותר לגבי חיבור הסאב למגבר

אני צריך כבל רגיל שבקצה אחד הוא "חתוך"ובקצה השני rca (כלומר מה שאני שואל בעצם האם הכניסה של הסאב למגבר היא rca ?)

תודה

שלומי

פורסם
אני דיי בור בעסק הזה (גיסי מתקין לי)

מישהו יכול לומר לי למה הוא מתכוון במילה" גישור" ?

לגשר 2 יציאות ליציאה אחת שהיא בעצם תיהיה כפולה שתפעל במונו

כרגע כלום =[

פורסם

חיפוש היה עונה לך ואפילו מעלה שרטוט שיסביר, בגדול, לקחת + מערוץ אחד ומינוס מהשני ובכך "לאחד" שני ערוצים מאותו פדר (קדמי / אחורי) לערוץ אחד בעל עוצמה רבה יותר (עד כמעט פי 4 במגברים מסויימים).

בשיפוצים

פורסם

קיימת דרך לחבר את כולם למגבר אבל לעשות כיוונים בנפרד לאחוריים ולקידמיים ?

והאם זה לא משפיע על האיכות השמיעה שהם יהו מחוברים על אותה יציאה ?

פורסם

אתה לא יכול לחבר את הקידמיים והאחוריים לאותם שני יצאות ולכוון אותם בנפרד אלא אם כן אתה מוסיף קבלים ונגדים על הרמקולים וככה בעצם אתה יוצר בערך קרוס שיפריד לך בין שני זוגות הרמקולים .

אבל כמו שמישהו ציין לפני עדיף לחבר את הקומפוננט למגבר ואת הסאב בגישור ואת האחוריים לחבר לרדיו דיסק כך תהיה לך הפרדה בין הערוצים וגם תוכל לכוון כל אחד בנפרד וכך האחוריים לא "יגנבו" לך את הבמה.

אם כל כך חשוב לך לחבר גם את הקידמיים וגם את החאוריים וגם את הסאב למגבר אולי יהיה עדיף לך ללכת לקנות מגבר מונו או מגבר שני ערוצים בשביל הסאב והמגבר שיש לך עכשיו לרמקולים ואז פתרת אתכל הבעיה

בברכה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...