Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימיול WIFI ומה שבניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום שלום.

אני עוד פעם מקבל מזוהה נמוך ב אי מיול וניסיתי לעשות את אותם הדברים שוב שנרשמו לי כאן בעבר הלא רחוק .

מה לעשות ?

תודה.

פורסם

אם אתה מאחורי ראוטר (או לחילופין - מודם ADSL שמקונפג "ללא חייגן" - שזה בעצם אותו הדבר) - בטל את הפיירוואל של הXP לחלוטין. אתה לא זקוק לו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפיירוול בוטל במחשב לגמרי .

האימיול עדיין במצב של מזהה נמוך.

חשוב לציין -אני מחובר באלחוטי

פורסם

כנראה שלא פתחת טוב את הפורטים בראוטר, או שהגדרת כתובת IP דינאמית במקום סטאטית.

אני לא מכיר את המודם/ראוטר שלך ולכן לא יכול לעזור. נסה לפרסם הודעה בפורום שהומלצתי לך עליו קודם ושם כנראה יוכלו לעזור לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הגדרת את הIP במחשב שלך כIP דינאמי (כמעט וודאי שכן), ואחרי זה כיבית את הראוטר, ייתכן שכשהדלקת חזרה את הראוטר, הוא הקצה למחשב שלך IP אחר שלא תואם את הגדרות פתיחת הפורטים.

תיכנס ל:start-> run -> "cmd"

תרשום ipconfig בחלון השחור, ותראה איזה כתובת IP אתה מקבל. זה אמור להיראות משהו כמו 192.168.2.100 (תלוי בטווחי הכתובות שהראוטר שלך מוגדר לחלק).

אחרי זה תיכנס לראוטר שלך, ותראה שהפורטים שפתחת, מוגדרים על אותה הכתובת IP כמו המחשב שלך. כלומר אם פתחת פורטים 17500 ו17600 על IP של 192.168.2.100 והמחשב שלך מקבל IP 192.168.2.101 - אז הפורטים לא יופנו נכון. ולכן כדאי להוסיף עוד סט פורטים (למשל 18500 ו18600) על IP שמסתיים ב101. ואז להגדיר את הפורטים החדשים באימיול.

בצורה כזו, לראוטר יהיו בעצם שני זוגות של פורטים לאימיול - סט אחד (UDP וTCP) בשביל מחשב שיקבל 100 בכתובת IP, וסט נוסף בשביל מחשב שמקבל 101. (כמובן אתה יכול לעשות עוד כמה סטים שתרצה, תלוי בכמות המחשבים בבית).

אם אתה מסתבך - תנסה את האתר portforward.com - יש שם הסברים על כל ראוטר אפשרי בערך, והסבר מפורט על איך להגדיר הכל באימיול.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...