Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימיול WIFI ומה שבניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SMIRO , ניסיתי להיכנס ב ADMIN אך ללא הצלחה איך אני יכול בוודאות לדעת מה הUSER ומה הסיסמאה?

תודה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון admin (סתם רשמתי באותיות גדולות מקודם)

והוא אומר לי משהו בסיגנון פג מספר האפשרויות להקשת סיסמא.

האם יש עוד המלצות?

אשמח לקבל.

פורסם

אתה יכול לגשת אל הגדרות האינטרנט,ללחוץ על לשונית 'מתקדם' או 'Advanced',ללחוץ על הגדרות(Settings) ושם ללחוץ על לשונית Exeptions.

אתה תיראה אפשרות של Add program ו Add port.תילחץ על Add port ותוסיף את הפורטים של האימיול.

בהתחלה את הTCP ולאחר מכן את הUDP.

פורסם

הבעיה נפתרה.

כמו שמישהו אמר פה, כאשר הגדרתי סיסמא לרשת האלחוטית ה-IP של המחשב שלי השתנה.

הגדרתי נכון את הסיומת של הכתובת IP והסרט השחור ירד מהחמור.

תודה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
SMIRO , ניסיתי להיכנס ב ADMIN אך ללא הצלחה איך אני יכול בוודאות לדעת מה הUSER ומה הסיסמאה?

תודה

תן את דגם המודם שלך ולפי זה תקבל את הסיסמה.

כספר - שמח בשמחתך:-)

פורסם

שם משתמש Admin

סיסמה Admin

או Bezeqwow

תקפיד על אותיות גדולות וקטנות גם בסיסמה וגם בשם המשתמש

פורסם

טוב סוף סוף הצלחתי להיכנס .

הוספתי את מה שאמאו לי להוסיף את הפורטים והמספרים שלהם.

הוספתי גם את ה IP שלי (בדקתי ב IPCONFIG)ראיתי רשום IPADRESS והעתקתי .

העדיין בהתחברות זה עושה לי שאני מזוהה נמוך ורשת קדמיליה מאחורי פיירוול מה לא עשיתי טוב?

מצורפת טבלה.

Application NameExternal PacketInternal HostDeleteIP AddressProtocolPortIP AddressPortemul 5ALLTCP6305710.0.0.263057emul 5ALLUDP1513210.0.0.215132emule 1.1ALLTCP6305710.0.0.363057emule 1.1ALLUDP1513210.0.0.315132

אני זה השתי שורות האחרונות .

פורסם

Port Forwarding

Create the port forwarding rules to allow certain applications or server software to work on your computers if the Internet connection uses NAT.

Application NameExternal PacketInternal HostDeleteIP AddressProtocolPortIP AddressPortemul 5ALLTCP6305710.0.0.263057emul 5ALLUDP1513210.0.0.215132emule 1.1ALLTCP6305710.0.0.363057emule 1.1ALLUDP1513210.0.0.315132

Select All

פורסם

לא לשייך לפיירוול אלא לשייך את הפורטים שאתה רוצה לפתוח, לכתובת הIP שלך ב VIRTUAL SERVER שבROUTER.

פורט חייב להיות משוייך לאיזשהו מחשב..

אם אתה מקבל מזהה גבוה, גמרת את העבודה מהצד שלך. לפעמים קורה שאתה מקבל מזהה נמוך בקדמליה בגלל זמן תגובה נמוך שזו בעיה של ספק האינטרנט.

כל עוד החמור לא מכוסה בעיניים - הכל בסדר.

• תוכן חדש...