Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לשלמה סיקסט הייתה פעם WRX כחולה, לפי דעתי היא לא קיימת אצלם\בעולם יותר.

לאלדן יש קרייזלר קרוספייר בהשכרה.

לא ידוע לי על עוד רכב ספורטיבי מעניין שיש כרגע להשכיר איפה שהוא (יש מזדה 3 זום זום ספורט משהו טוב אח שלי גיבור!)

פורסם

לפני שנה היה את טורניר האוליגרכים וחברות ההשכרה אמרו שהם מצטיידים ברכבי ספורט ופאר לקראת בואם של הרוסים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני ראיתי בחברת ההשכרות "אלדן" קרייזלר קרוספייר להשכרה.

אז כנראה שכן יש מכוניות ספורט בחברות השכרה.

אם קרוספייר נחשב לספורט.

:wink:

פורסם

יש סיכוי שהקרוספייר של אלדן "להשכרה" היא זאת שקיבלה משטרת התנועה בישראל במחיר שחיטה יום יום?

בכל זאת, הקרייזלר ההיא מושכרת.

GS300.

פורסם

כן, הקרייזלר של המשטרה היא זו של "אלדן".

למיטב ידיעתי, היא יצאה מ"שירות" בצי של אלדן (הופיעה למכירה ב"גלובס" לפני כמה זמן).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כן, הקרייזלר של המשטרה היא זו של "אלדן".

למיטב ידיעתי, היא יצאה מ"שירות" בצי של אלדן (הופיעה למכירה ב"גלובס" לפני כמה זמן).

הקרוספייר של אלדן עדיין מוצעת להשכרה. הם אכן מכרו את הקרוספייר הלבנה (הרכב כבר היה בן קרוב לשנתיים)

אבל קנו עוד 2 יחידות חדשות. כרגע יש לאלדן 2 יחידות קורספייר ב-2 צבעים שונים. מחיר ההשכרה הוא בערך 1000

ש"ח ליום כולל ביטוחים אבל עם הגבלת קילומטראז' (שעם בקשה חיננית אפשר יהיה לבטל או להעלות את המספר המותר)

Lexus CT200H

פורסם

יש לי 106 ראלי

וקליאו ספורט

וקולט

ואיבו

במחיר הנכון נסתדר על השכרה בתנאים מתאימים !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
כמה אתה רוצה על האיבו?

צמיגים כלולים במחיר?

:p

עזוב את האיבו.. כמה הוא רוצה על הראלי? :lol:

יש חלום חדש...

פורסם
יש לי 106 ראלי

וקליאו ספורט

וקולט

ואיבו

במחיר הנכון נסתדר על השכרה בתנאים מתאימים !

ושכחת שיש לך גם קארטינג עם מנוע של נינג'ה... :roll:

וואו, אתה משכיר דגמים של רכבים? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...