Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת איפה בכפ"ס יש תחנה שבה ניתן לתדלק אוקטן 98 במחיר של אוקטן 95.

תודה לעוזרים

ליאור

*בטעות נפתח באוף-טופיק - נא להעביר לכללי. תודה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מתדלק באזור תעשייה בתחנת דלק פז עם כרטיס תדלוק שנותן לי הנחה של 65 אגורות לליטר.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

בפז ניתן לעשות חוזה אל מול תחנה בודדת לכרטיס תדלוק שמקנה 98 במחיר 95 (המחיר של ה-95 הוא מחיר מלא ואין עוד הנחה על תדלוק עצמי). אתה צריך להגיע לתחנה עצמה ולבקש לדבר עם מנהל התחנה והוא מביא לך טפסים למלא שבהם תצטרך להחטים את הבנק שלך וכו'. בעיקרון המבצע תקף רק לחצי שנה אבל אם תתקשר כל חצי שנה ותאיים לבטל את הפזומט אז יחזירו לך את המבצע לעוד חצי שנה.

דלק וסונול לא מתעסקים עם לקוחות פרטיים למרות שאתה תמיד יכול לנסות לדבר ללבו של מנהל התחנה ולנסות להוציא ממנו כרטיס תדלוק.

לדור אלון יש כרטיס שמקנה כ-60 אג' הנחה על 98. אני עשיתי חוזה עם פז לתחנה ליד הבית שלי וגם עשיתי כרטיס של דור אלון למקרה שאני אצטרך לתדלק לא ליד הבית (נדיר מאוד שזה יקרה אבל לא לוקחים סיכונים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתחנת סונול ביציאה הצפונית לכיוון רעננה צפון יש מחיר מוזל מאוד ל-99.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לא. ה95 אוקטן תחת פיקוח ממשלתי.

הלכתי אתמול לתחנת דלק פז בצומת סביון, הציעו לי 90 אגורות הנחה על ליטר 98, כמובן שמהמחיר המלא (כולל שירות).

כאמור, לחצי שנה, כפי שאמרו פה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דלק וסונול לא מתעסקים עם לקוחות פרטיים למרות שאתה תמיד יכול לנסות לדבר ללבו של מנהל התחנה ולנסות להוציא ממנו כרטיס תדלוק.

צדקת לגבי סונול, טעית לגבי דלק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
צדקת לגבי סונול, טעית לגבי דלק.

איזה תחנה של חברת "דלק" מסכימה להתעסק עם פרטי או שכל תחנה??

פשוט אני ממלא רק של חברת "דלק" קבוע באותו במקום ולא תזיק לי איזה הנחה כלשהיא :wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...