Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אילנטרה 2001 - מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לרכוש יונדאי אלנטרה 2001 .

מצאתי אחת שנת 2001 יד ראשונה עם 38000 ק"מ (זה מה שרשום).

האם לא מוזר מספר הק"מ ע"פ שנת היצור שלה ? (נראה חשוד קצת).

המוכר מבקש כ 5000 ש"ח מעל המחירון (ע"פ שקלול של לוי יצחק) , האם שווה ?

תשובתכם

פורסם

נשמע מוזר! לפי החישוב הרכב עשה קצת יותר מ6000 בשנה! תברר אם טופל במוסך מורשה- אם כן תבקש לראות ספר טיפולים, בספר טיפולים יש מעקב אחר הטיפולים ובכל טיפול רשום כמה ק"מ הרכב עבר! אם אין לרכב ספר טיפולים או שבעל הרכב ממציא תירוצים הייתי מתחיל לחשוד שיש משהו מסריח ברכב.

לשיקולך

פורסם

אם אין ספר טיפולים הרכב נסע עוד 100,000 ברוורס.

גם אם קיים ספר טיפולים המאושש את אמיתות הקילומטר'ז לדעתי הרכב הזה לא אמור להיסחר מעל המחירון בצורה כזו למרות שעל רכב שמור אפשר וצריך לשלם למעלה מהמחירון אבל לא לסוג הספציפי הזה של הרכב.

זכור,שכוחות השוק הם הקובעים ויש עוד לא מעט אקזמפלרים דומים אולי עם קצת יותר קילומטר'ז אבל עם פחות בעלים חוצפנים שלא מתביישים לבקש 5000 מעל המחירון.

אם אין לך סבלנות,אתה תשלם עכשיו ביוקר על רכב שאפשר להוריד עליו בין 5000-10,000 ש"ח ולא סובל מסחירות שוק כזו חזקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...