Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] בקשר לביטוח נהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה נשמות?אני חדש פה . .

לאבא שלי יש ביטוח מקיף על האוטו ואני נהג חדש (בן 17) אני צריך לעשות רק ביטוח חובה נכון?אני לא צריך ביטוח מקיף או צד ג' כי יש לאבא שלי ביטוח מקיף על האוטו כבר ...?

ואם כן כמה עולה בערך ביטוח חובה לנהג חדש ...

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

תברר עם אבא אצל איזו חברת ביטוח הוא מבוטח, ותרים אליהם טלפון לברר כמה עולה להוסיף לביטוח נהג חדש.

או שתערוך חיפוש בגוגל לחברות ביטוח ותקבל הצעות מסוכנים.

בהצלחה

פורסם
טעות חמורה !!!

לכל פוליסה יש את ההיתרים שלה,

אם לא שילמתם עבור נהג חדש אין ביטוח לא מקיף ולא צד ג'

תמיד ניתן לשנות את הפוליסה ולהוסיף או לגרוע מבוטחים...

פורסם

הוא אמר לי שלהוסיף נהג חדש לביטוח עולה 3000 שקל זה לא הגיוני ...

ועוד משהו מה זה פוליסה בכלל?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם
תמיד ניתן לשנות את הפוליסה ולהוסיף או לגרוע מבוטחים...

ברור שתמיד אפשר להוסיף ולהוריד, אבל אסור אף פעם להניח שיש לך ביטוח. תמיד צריך לברר עם החברת ביטוח קודם לכן.

הפוליסה היחידה שאני מכיר שחלה על כולם היא של עובדי מדינה. כל בעל רישיון נהיגה יכול לעלות על הרכב והביטוח יחול עליו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
הוא אמר לי שלהוסיף נהג חדש לביטוח עולה 3000 שקל זה לא הגיוני ...

הגיוני מאוד. זה המחיר פחות או יותר לתוספת לנהג חדש בביטוח מקיף. זה גם תלוי על איזה רכב מדובר, זה יכול לעלות גם יותר...

פורסם

לכל חברה יש את המחיר שלה לרוב 3000 ומעלה תלוי בסוג האוטו, ובכלל אם הם מבטחים נהג צעיר. למשל אם אבא שלך מבוטח בכלל הראשון לא יבטחו אותך בכלל, כי הם לא מבטחים נהגים צעירים בביטוח מקיף. בגדול המחיר לתוספת נהג חדש או צעיר 2500 שח ומעלה (אל תתפוס אותי במחיר). תבקש מאביך שירים טלפון וישאל את הביטוח או את הסוכן שלו.

בהצלחה

פורסם

הגיוני מאוד שביקשו כ- 3000 ש"ח

מה הסיכוי שלך לעשות תאונה עם נפגעים בגוף ?

מה הסיכוי שלך לעשות תאונה עם נזקי רכוש ?

סביר להניח שהסיכוי לנזקי רכוש, הוא גדול יותר מאשר לנזקי גוף.

רק עבור ביטוח חובה,אתה נדרש לשלם עבור נהג חדש ונהג צעיר תוספת של יותר מ- 1,000 שקל. (דגמתי מקרית רכב של 1800 סמ"ק עם נהג ותיק בן 45 לעומת נהג חדש וצעיר).

http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

ואם עבור נזקי גוף שסטטיסטית הסיכוי שלך לעשותן הוא קטן יותר מאשר נזקי רכוש, אזי סביר והגיוני שחברת הביטוח תבקש עבור ביטוח מקיף תוספת של כ- 2,000 שקל.

ובסה"כ תוספת של כ- 3,000 ש"ח.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ביטוח לנהג חדש וצעיר עומד על כ 2500 שח לרכב משפחתי. מעל גיל 21 קצת פחות, מעל 24 גיל עוד פחות.

ברכב של הוריי זכור לי בזמנו לפני שנים מס' דרשו 3000 שח ולא הייתי נהג חדש והייתי בן 22.

יש לקחת בחשבון שלפעמים הביטוח רשום על נהג יחיד מה שמוזיל את הפרמיה השנתית וברגע שמוסיפים נהג נוסף, אזי נאמר בפוליסה : כל נהג או 2 נהגים נקובים בשם. תלוי בהתניות הניתנות לשינוי וברות ביצוע וזה מייקר את הפרמיה.

וכיוצא מזה המלצתי להרים טלפון לסוכן /סוכנות המבוטח לקבל אינפורמציה מדויקת מה ניתן לשינוי ובאיזה עלות תקפה.

בהצלחה

• תוכן חדש...