Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 106

osherdo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol::lol:אוקיי תודה שעזרתם לי

חשבתי על האוטו פג'ו 306 ואמרו לי פה שה1800 לא אמין ממש אז חיפשתי 1600 ומשום מה המחירים שלו היו יותר גבוהים מזה של ה1800:|

אז דילגתי

סיטרואן סקסו חיפשתי,המחירים גבוהים מדי עבורי

בסוף הגעתי לפג'ו 106 אוטו עם חזות יפה

עכשיו אני רק רוצה לדעת מה האמינות של הרכב,ומה הצריכת דלק שלו

וכמה גם יעלה לי לעשות בו סאנרוף?בבקשה גם את המחיר של הידני וגם החשמלי

תודה

פורסם

הסקסו וה-106 הן מכוניות זהות, ובד"כ הסקסו זולה יותר בגלל "עיוות במחירון", כך שלא ברור איך היא יקרה מידי.

בנוגע לאמינות - תלוי במצב הרכב ובתחזוקת הרכב שמצאת.

בנוגע לצריכת דלק - זה משתנה, ממנוע 1.1 עם גיר ידני, ועד מנוע 1.6 עם גיר אוטומטי.

התקנת סאן רוף עולה כמה אלפי שקלים .

השתמש במנוע החיפש של הפורום.

תמצא מידע והמלצות על התקנות סן-רוף, וגם שרשורים על 106 (היה לפחות שרשור אחד על הדגם הזה פה בפורום).

אם עדיין יש לך שאלות הקפץ את אחד השרשורים הקיימים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...