Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בראשון לציון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו כולו מרוסק - במיוחד בצד הנהג, מזל שהיא יצאה בחיים לדעתי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה קשור "מכונית סינית משובחת"?

אתה חושב שהרכב הרגיל שלך ייראה יותר טוב אחרי התהפכות?

טעות בידך.

הרכבים הרגילים שלא נראים ככה אחרי גלגולים על הגג - הינם רכבים עם כלובי התהפכות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
קריסת המבנה של הרכב ניראת כאילו התרחשה במכונית סינית "משובחת".

פשוט לא יאומן.

לפי מה שאני רואה זאת היא Chrysler neon

וזהו רכב אמריקאי.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ובגלל זה הוא אמר את המילים "כאילו" ו-"פשוט לא יאומן" - איך אוטו אמריקאי מתרסק ככה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בגדול ואל תתפסו אותי במילה -

רכב מודרני מכיל אזורים סופגי אנרגיה שתפקידם לקרוס בעת תאונה.

בעת תאונה אנרגיה מצטברת, והיא צריכה לעבור לאנשהוא.

אם המרכב יספוג את רובה במס' נק' קורסות אז המון אנ' תלך ל"איבוד" על הרס המבנה והאנ' שתגיע לנהג תהיה נמוכה יותר.

לעומת זאת ברכב שתאונה "לא מזיזה לו", ואלו הם בעיקר רכבים ישנים יותר, דוגמאת הוולואים של פעם, כל האנ' הולכת ישר לנהג.

בכל מקרה באשר למקרה הספציפי הזה, כלוב הנוסעים אמור להשאר שלם.

אני לא יכול הלעריך מפה מה בדיוק מצב הכלוב, אך אם הגג התעקם בצורה שאינה מסכנת את הנוסעים, הרכב עשה עבודתו נאמנה.

פורסם

הרכבים הרגילים שלא נראים ככה אחרי גלגולים על הגג - הינם רכבים עם כלובי התהפכות.

לפני מספר חודשים יצא לי לראות מאזדה 3 חדשה אחרי התהפכות.

פנים הרכב ותא הנוסעים נשאר חדש ושלם, חוץ משתי מעיכות אלכסוניות בגג האוטו שרד יפה מאוד,

בטח שלא כמו הנאון שהחלה לזחול על הגחון.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
לפני מספר חודשים יצא לי לראות מאזדה 3 חדשה אחרי התהפכות.

פנים הרכב ותא הנוסעים נשאר חדש ושלם, חוץ משתי מעיכות אלכסוניות בגג האוטו שרד יפה מאוד,

בטח שלא כמו הנאון שהחלה לזחול על הגחון.

המאזדות בהחלט שורדות יפה...

DSC00117.JPG

No Risk, No Fun...

פורסם

א. בקשר למאזדה, לפי הרקע זה נראה לי (95%) גם בראשון (בפרס נובל).

ב. אי אפשר להשוות, תלוי בעוצמת המכה ובמה נכנס הגג. עם הרכב התהפך ונגרר על הגג, או שבהתהפכות הוא נכנס בגדור או משהו וזה עיקם את הגג.

בכל מקרה, אני לא בא להגן פה על הקרייזלר או משהו, אבל אני רוצה לציין שלא כל פעם שרואים רכב שניזוק בתאונה והתעקם קצת, זה בהכרח הופך אותו ללא בטוח, ייתכן שהרכב ספג את המכה עבור הנוסעים

• תוכן חדש...