Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סונומה 95 מנוע 4.3 וורטק אגזוז מקורי

אני מעוניין להחליף את האגזוז כדי לקבל רעש יותר "אמריקאי"

העם יש אגזוז מומלץ או מוסך אגזוזים ממולץ לנושא?

מה העליות להחלפה שכזאת?

תודה

שרון

פורסם

וגם אתה, מוזמן לבצע חיפוש במאגר הנתונים הגדול והמצוין של הפורום, אם שאלתך תיוותר ללא מענה, שאל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מערכת הפליטה, באם היא דומה לספארי היא די טובה.

הדוד המרכזי, עם קוטר גדול ובתצורה "פתוחה", אצלי הוא מורכב על מנוע V6 ומתפקד יפה מאד כבר כמה שנים.

באם יש לך ממיר, אני מניח שהוא כבר סתום ודי מוריד בהספק, בלי ממיר תרגיש סחיבה טובה יותר וגם רעש ממש "אמריקאי" אבל זה לא חוקי ... ומזהם את כדור הארץ בימים טרופים אלו ...

באם יש לך דוד אחורי (שלישי) קטן, תפקידו לסנן בקפיירים, בדוק מה מצבו ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אין לי כוונה לרוקן את הממיר כדי למנוע בעיות בטסט

שרון

אם זה השיקול אז אפשר לפתור אותו ע"י מספר שיטות

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

1. טסט בקומבינה
  2. השאלת אגזוז מקורי ממכר
  3. אולי מנה גדושה של תוסף לדלק וטמפרטורת עבודה תקינה\גבוהה. (ניחוש)

תפעיל הראש זה לא כזה מסובך.

מצד שני אתה תצטרף למשפחת המזהמים בלית ברירה למרות שיש לך ברירה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

בלית ברירה !!!

הדלק המטונף של המדינה סותם את הממירים ומחסל אותם תוך 3-5 שנים (ומאלץ אותנו לשלם אלפי שקלים לממיר חדש)

אם המדינה היתה דואגת לדלק איכותי, עם מס קצת יותר נמוך מהנטל החצוף שהוא נמצא בו כיום - האוויר יהיה נקי יותר, והכיס שלנו "ירוק" יותר.

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור,

מי שנפגע הכי הרבה מזה שתיסע ללא ממיר (למרות שכולנו נפגעים) זה אתה והמשפחה שלך, אז אל תגיד "בלית ברירה!!!", כסף לבולמים אקזוטיים וציפים יש (אולי כי אפשר לכתוב על זה מאמרים בפורום?) ולתחזוקה נורמלית של האוטו אין?

אתה מחזיק אוטו?

הממיר הלך (וממש לא מעניין אותי למה, אתה לא נוסע עם בולמים מחוסלים ומאשים את הכבישים של מע"צ)?

תחליף ממיר!

יקר? גם קלאצ יקר, גם טיימינג יקר, גם מגדש טורבו יקר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה ... על הלאון אין לי ממיר אחד, יש לי 2 :shock:, בין שני הממירים יש את הדרייבשפט לסרן האחורי.

כך מורכבת מערכת הפליטה אצלי, מקורי, הזיהום בטסט האחרון = 0,

מה שתארתי היה על רכב אחר שלי, שנוסע מעט מאד, שנת 1995, שאין שום ממיר שמחזיק שם יותר משנה בגלל איכות הדלק, אז מה, לשלם 2000 שקל כל שנה רק על ממיר (ברכב "אספנות" שנוסע 3000 ק"מ בשנה).

דרך אגב, מחקרים רבים מראים שממירים סתומים (כמו בארץ) , בתנאים מסויימים, מזהמים עד פי 6 מרכב בלי ממיר, אבל זה לדיון אחר.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

כרגע עדיין מורכב הפילטר המקורי עבר ללא בעיה טסט

אני לא מעוניין להיכנס לטסט בקומבינה או השיטות האחרות שציינת

אין פתרון אחר שיעבור טסט?

שרון

פורסם

הדוד האחורי לפי מה שאני יודיע לא בצורה בפתוחה "פרייפלוו" אלא כניסה צד/צד

אפשרויות:

1. להעיף את הדוד האחורי ורתך צינור במקום ולהשאר עם ממיר לבד אבל יצא לך בוכטה של רעש וקצת בעיה לעבור טסט לא בגלל זיהום אלא בגלל רעש גבוה ושינוי במערכת הפליטטה שתיראה עם דוד אחד שזה לא הגיוני לאוטו רכב

2. והיא הטובה יותר, לחתוך את הדוד הקיים והרכיב דוד פרייפלו "פתוח" עבה שמתאים לנפח של הרכב שלך ואתה תהיה מרוצה מהרעש.

אם בא לך לעשות כל קומבינה במע' הפליטה דבר איתי בפרטי.

• תוכן חדש...