Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לחו"ל בעוד מספר שבועות ואני לוקח עימי את המצלמה עם הכבל המתאם למחשב וזהו. אני מחפש אתר שאליו אוכל להוריד התמונות באופן פשוט ומהיר, דרך מחשבים שאמצא לכול אורך הטיול בדרכים (בתי קפה, תחנות דלק) ואח"כ בבית אוכל לאסוף אותן. עוד דבר שאני מחפש הוא מקום מומלץ בארץ, אשר בו ניתן לרכוש סוללות נטענות איכותיות, ללא המטען אותו כבר יש לי. תודה מראש.

פורסם
פתח חשבון בgmail ותעלה לשם.

תוכל בבקשה לפרט? יש לי חשבון שם, אמנם קצת רדום, שבזמנו פתח לי האחיין שלי. אני לא ממש מבין גדול בתחום.

מה אני עושה עם מצלמה עמוסת תמונות באיזה לוך בהרי האלפים, בקפה אינטרנט?

פורסם

לכמה זמן אתה נוסע?

בתור התחלה, שקול אולי רכישה של כרטיס זיכרון נוסף, שיהיה למקרה הצורך.

במידה ואתה מעדיף להוריד את התמונות למחשב, אתה יכול לעשות את זה דרך אתרים כמו PicasaWeb או PhotoBucket. הייתי מציע לא להסתמך על אתרים ישראליים, במיוחד PIC, שידוע כסובל לעיתים מבעיות גישה.

טיסה מהנה.

פורסם

מה הבעיה לשלוח לעצמך מיילים עם התמונות ?

אני מגבה כך הרבה קבצים שלי.

אני שולח אותם לעצמי במייל, ולאחרים אין גישה אליהם, אלא דרך החשבון שלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
PicasaWeb הוא האתר של Gmail - ולשם כך הבנתי שצריך להתקין התוכנה בכול מחשב אליו אני ניגש, דבר לא נוח ולא מעשי. או שאני טועה?

לא חייבים להוריד ולהתקין את התוכנה של picasa. יש ממשק רשת (פועל מתוך הדפדפן) המאפשר העלאת תמונות.

פורסם

חשבתי על זה, אבל אני חושב שייקח יותר זמן להוריד למחשב הזר, לשלוח למייל העצמי ולחכות שהתהליך יסתיים (על מנת לצאת ולהתנתק מהמייל שלי) מאשר להוריד למחשב הזר ולהעביר (לגרור) לקובץ באתר התמונות.

מה דעתכם?

פורסם

השאלה מה המטרה שלך.

אתה רוצה להעלות כמה תמונות בשביל לשתף עם משפחה בזמן שאתה שם ? או שאתה רוצה להוריד את התמונות למקום שיצבור לך את כל מה שאתה מצלם כדי שאתה תוכל בינתיים למחוק ולהמשיך לצלם עד שתחזור לארץ כדי לאסוף אותם חזרה ?

אם אתה מדבר על המקרה השני אז אתה בבעיה (אלא אם כן יש לך כרטיס זכרון מצחיק ואז פשוט תקנה אחד נורמלי) כי הרשת זה לא מקום מתאים בשביל לשפוך ג'יגות של תמונות כשאתה נופל על איזה אינטרנט-קפה בסוף העולם.

פשוט תשכח מזה.

במצב הזה הפתרון הכי הגיוני הוא פשוט להוריד את כל התמונות לדיסק אחת לכמה זמן. במקומות מתויירים זה דבר מאוד מאוד פשוט ונפוץ. ברגע שאתה מתקרב לסוף של הכרטיס זכרון שלך, אתה נכנס לאינטרנט קפה כזה ומבקש להעביר הכל לדיסק שיצרבו לך (יש גם מכונות אוטומטיות לצורך הזה).

חשבתי על זה, אבל אני חושב שייקח יותר זמן להוריד למחשב הזר, לשלוח למייל העצמי ולחכות שהתהליך יסתיים (על מנת לצאת ולהתנתק מהמייל שלי) מאשר להוריד למחשב הזר ולהעביר (לגרור) לקובץ באתר התמונות.

מה דעתכם?

על איזה פתרון קסם חשבת בדיוק ? הזמן העיקרי פה הוא העלאה של נפחים גדולים לרשת. ההבדל בין מייל לאמצעי אחר הוא לא הבעיה שלך.

גם כמה תמונות בודדות בגודל המקורי שלהן יתקעו אותך באינטרנט קפה הרבה יותר זמן ממה שאתה רוצה. תאמין לי.

ניר

פורסם

יש היום דיסקים קשיחים ניידים של עשרות ומאות ג'יגה-בייטים שאתה פשוט מכניס את הכרטיס זכרון פנימה, וכל המידע עובר לדיסק הקשיח.

אם אתה מתכוון לצלם ממש הרבה תמונות בנפחים גדולים - זה נראה לי כמו הפתרון האידיאלי.

אם אתה מתכוון לצלם כמות סבירה של תמונות בנפחים סבירים - תקנה כרטיס זכרון של 4 ג'יגה ושלום על ישראל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואגב, רק כדי לקבל פרופורציות - על כרטיס זיכרון בנפח ג'יגה אפשר לשמור כ-500 תמונות לערך ב-3MP. די והותר לטעמי, במידה ואתה לא הולך להדפיס פוסטרים מהתמונות האלו בהמשך.

2 ג'יגה = 1000 תמונות, 4 ג'יגה = 2000 תמונות.

פעם אנשים היו משתמשים ב-4-5 סרטי צילום בני 36 תמונות, שזה פחות מכרטיס 1GB - מה קרה ש"היד נהייתה קלה על ההדק"?

• תוכן חדש...