Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מס' ימים תיקנתי את המזגן ברכב שלי (פולו 2001) במסגרת התיקון הוחלף שסתום השוואת לחצים שיושב בתוך המדחס ובכך למעשה נחסך ממני שיפוץ מדחס או מדחס חדש/משופץ (כדאי לבדוק זאת לפני שהולכים וקונים מדחס חדש/משופץ זה יכול לחסוך כמה מאות שקלים). נאמר לי ע"י המזגניסט שחייבים להחליף לאחר תיקון מסוג זה גם את המייבש ואת שסתום ההתפשטות במזגן שאם לא בפעם הבאה אני עלול לחזור עם תקלה שתחייב מדחס חדש.

שאלתי היא, למרות שעשה רושם שהמזגניסט יודע את העבודה והוא גם חסך לי את מחירו של מדחס חדש/משופץ (במורשה אמרו שיש צורך במדחס חדש) האם אכן יש צורך בהחלפה של הרכיבים הנ"ל? (מדובר על סכום של כ 800 ש"ח עבור חלקים + עבודה)

אשמח לקבל תשובות ממביני עניין.

צחי.נ

פורסם

כול מה שנאמר לך על-ידי המזגניסט נכון מאוד וחבל של החלפת את החלקים.

המדחס לא מסיים את חייב אחרי 6 שנים במידה והוא לא עבר התעללות, נסיעה ללא שמן מדחסים לדוגמא.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום מרק,

הסיבה היחידה שהם לא הוחלפו בו במקום היא מאחר ולא היו לא את החלקים המתאימים במלאי והיינו כבר קרובים לשעת הסגירה

בנתיים אני לא מפעיל את המזגן אלא אם מדובר בפיקוח נפש.

צחי.נ

פורסם

כאשר קראתי את הודעתך כמעט נתקע לי האפרסק שאכלתי בגרון. :-P

מי המזגניסט שסיפר לך את הסיפור על "החלפת שסתום השוואת לחצים שיושב בתוך המדחס"

אני לא שמעתי שקיים שסתום כזה. השוואת הלחצים נעשית כאשר המדחס כבוי,הגז בלחץ הגבוה זורם דרך שסתום ההתפשטות

לצד הלחץ הנמוך, קרי למאייד ולצינור היניקה.

בקשר למחיר, הוא לא יקר גם אם לא הוחלף השסתום המבולפף.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
כאשר קראתי את הודעתך כמעט נתקע לי האפרסק שאכלתי בגרון. :-P

מי המזגניסט שסיפר לך את הסיפור על "החלפת שסתום השוואת לחצים שיושב בתוך המדחס"

אני לא שמעתי שקיים שסתום כזה. השוואת הלחצים נעשית כאשר המדחס כבוי,הגז בלחץ הגבוה זורם דרך שסתום ההתפשטות

לצד הלחץ הנמוך, קרי צינור היניקה.

בקשר למחיר, הוא לא יקר גם אם לא הוחלף השסתום המבולפף.

דוד.

שלום דוד,

ייתכן וזהו לא שמו המדוייק של השסתום שהוחלף (זה מה שאמרו לי) אבל בעצמי ראיתי את פעולת ההחלפה של הרכיב המסתורי ולאחר החלפתו המזגן חזר לקרר כמו חדר קירור במכון הפתלוגי באבו-כביר.

בכל מקרה הוא נמצא בתוך המדחס עצמו (כך לפחות בדגם שיש לי) והיה צורך בפירוק המדחס על מנת להחליפו.

עלות החלפתו היתה כ 800 ש"ח כולל עבודה גז והרכיב המסתורי. על החלפת מייבש ושסתום התפשטות דורשים כ 800 ש"ח נוספים, כלומר סה"כ על תיקון המזגן לרכב כ 1600 ש"ח (כולל מע"מ :wink:)

צחי.נ

פורסם

ברכב פולו מותקן מדחס ספיקה מישתנה .בתוך המדחס נכון יש שסתום שניתן להחליפו . המחיר שנגבה סביר בהחלת .לא תמיד צריך להחליף גם שסתום התפשטות ומיבש .חשמל ניניו בת ים .

• תוכן חדש...